PS5 alınır mı?

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
Fiyatı 22K civarında internette. Almayı düşünüyorum fakat 5-6 tane AAA oyun alsam PS5 parası ediyor. Bu yüzden kararsızım.

İyi bir PC herkese yeter. Bence alınmaz. Konsol tarafında oyunlar daha pahalı. Birisi çıkar der para sorunum yok her konsoldaki oyunu oyanayacak bütçem var. O zaman al denilir bana göre. Bence alınmaz. Hele bir de şu dönemde yediğimiz lokmaları parayla sayar olduk.:(

İyi bir PC herkese yeter. Bence alınmaz. Konsol tarafında oyunlar daha pahalı. Birisi çıkar der para sorunum yok her konsoldaki oyunu oyanayacak bütçem var. O zaman al denilir bana göre. Bence alınmaz. Hele bir de şu dönemde yediğimiz lokmaları parayla sayar olduk.:(

Konsol tarafında oyunlar PC'den daha ucuz şu an.

Konsol tarafında oyunlar PC'den daha ucuz şu an.

FIFA 25 çıktığı zaman fiyat karşılaştırması yapmanı tavsiye ederim. Tabii sadece bu değil. Crack gibi bir seçenek te yok. Sevsende sevmesende bir oyuna para ödemeden oynamaktan başka şansın yok.

PS özel oyunlarını seviiyorsan ve GTA 6'yı erkenden oynamak istiyorsan alabilirsin. Oyunlara para verecek bütçen yoksa alınmaz.

PS özel oyunlarını seviyorum. Oyunları da alabilirim fakat 4-5 tane oyuna o kadar para vermek bana mantıksız geliyor.

Fiyatı 22K civarında internette. Almayı düşünüyorum fakat 5-6 tane AAA oyun alsam PS5 parası ediyor. Bu yüzden kararsızım.
Ben o fiyata sağlam bir bilgisayar çekerim 20k ya falan 4 k ya da oyun çekerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı