PS5 alınır mı?

İkinci elde halen çok güzel sistemler çıkıyor 30k bütçeye, ben zaten sıfır almasını önermedim.

O zaman bekleyin derim. Bütçe sıkıntınız yoksa PS'e hiç bulaşmayıp PC tarafına bakabilirsiniz. Tabii oynamak istediğiniz çok özel bir oyun varsa bilemiyorum(çoğu PC'ye geldi gerçi)

Hocam zaten bir PC im var ama o güçsüz sayılır RTX 3050 6 GB kullanıyorum PS5 alsam daha güçlü olur mu ya da PS6 çıkarsa.

PS6'nın çıkmasına daha çok var hem gelecek 2 yıl içinde Marvel's Wolverine, Intergalactic, GTA6 gibi oyunlar PS5 için gelecek bence alınır

PS6 için çok hevesliysen eğer şimdilik PS4 de alabilirsin. Bildiğim kadarıyla konsolu öne çıkaracak çok az oyun çıktı PS5 için. Zaten Sony özel oyunlarının çoğu da PS4'te mevcut. Daha sonra PS6 çıkınca satıp PS6 alırsın elindeki parayı koyup, @Maestro299 dediği yeni oyunları da PS6 üzerinde oynamış olursun. Zaten o zamana kadar PS4'te oynayabileceğin özel oyunları anca bitirmiş görmüş olursun.

PS6 için çok hevesliysen eğer şimdilik PS4 de alabilirsin. Bildiğim kadarıyla konsolu öne çıkaracak çok az oyun çıktı PS5 için. Zaten Sony özel oyunlarının çoğu da PS4'te mevcut. Daha sonra PS6 çıkınca satıp PS6 alırsın elindeki parayı koyup, @Maestro299 dediği yeni oyunları da PS6 üzerinde oynamış olursun. Zaten o zamana kadar PS4'te oynayabileceğin özel oyunları anca bitirmiş görmüş olursun.

Anladım hocam sağ olun ben model yükseltcektim aslında PS4'ten PS6 ya ve neredeyse birçok Sony oyununu oynadım zaten yarısı PC'de geri kalanlar PS4 de var ben sadece eve gelip uğraşmadan oyun oynamak istiyorum.

Anladım hocam sağ olun ben model yükseltcektim aslında PS4'ten PS6 ya ve neredeyse birçok Sony oyununu oynadım zaten yarısı PC'de geri kalanlar PS4 de var ben sadece eve gelip uğraşmadan oyun oynamak istiyorum.

Özel olarak oynamak isteğin oyun yoksa ve bilgisayarın seni çileden çıkarmıyorsa almak bence israf olur. Bilgisayarın masaüstü ise yükseltme yapabilirsin, laptop ise satıp daha iyi bir masaüstüne geçebilirsin, dediğim gibi sana koymayacaksa PS5 de alabilirsin. Burada kim ne öneri verirse versin kişisel olacak. Şu anda ülkede Series S de çok tutuyor ucuz olduğu için ikinci el olarak, belki ucuza o da işini çözer, bakarsın aradığın şeyin konsol olup olmadığına. Bu işler biraz da hobi işi, bende de birden fazla gamepad var hepsini aynı anda mı kullanıyorum hayır, sadece kullanmayı seviyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı