PS5 almak için nerede çalışabilirim?

16 yaşındayım, bu yaz bir yerde çalışıp PlayStation 5 almak istiyorum. Sizce fiyatı nasıl olur? Alınır mı? Almak için nerede çalışabilirim. Önerileriniz nelerdir? Saygılar.

PS5 alırsan oyunlara para vermek zorunda kalırsın. Abonelik sisteminde o kadar iyi oyunlar yok, Xbox Series X'ya da s al. Bazı yöntemlerle
Çok ucuza oyun alınabiliyor ve Game Pass'ye güzel oyunlar var, ucuza alma yöntemi için etiketleyebilirsiniz.
 
PC toplaman daha mantıklı olur bu arada restaurantta calisirsan sigorta girisin olacak yesil pasaportun varsa gider. Bu isler öyle girdim calistim parayi aldim demekle olmuyor yani. Sahibiyle konusmaniz lazim.
Xbox Series X almak gibi bir hata da yapmayin o parayla PC+monitor yaparsiniz. Xbox Series X almanin hiçbir mantigi yok.
 
Kardeşim ben de 3 ay once senin gibi PS 5 aldım fiyatlar çok yuksekti sitelerde magazalarda 22 bin TL üstündeydi. Ben de sahibinden hiç açılmamış yurt dışı aldım cdli versiyonu tam 14 bin TL'ye fiyatı uygun tutturdum iyi oldu. Ürünü kutusundan ilk kez ben açtım yalız ben standart çalışanım ve maaşım askeri ücretin üstünde alıyorum ama bana ayda kalan toplam harçlık 1500 TL kalıyordu. Bende Yapı Kredi hesap açtım zor oldu biraz açmak hem de limit yükseltmek ama yatıp sonra taksitli nakit avans çektim aldım PS 5'i kullanmiyorum. Her ay 1100 TL ödüyorum zorlanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı