PS5 almak mı yoksa PC toplamak mı daha mantıklı?

magoffline

Centipat
Daha fazla  
3050 ekran kartlı bir laptopum var öyle üst düzey bir performans vermiyor. Sizce PS5 almak mı yoksa üzerine katıp 5060'lı bir kasa dizmek mi daha mantıklı? Monitörüm var.

3050 ekran kartlı bir laptopum var öyle üst düzey bir performans vermiyor. Sizce PS5 almak mı yoksa üzerine katıp 5060'lı bir kasa dizmek mi daha mantıklı? Monitörüm var.

Şahsen ben PS 5 alırdım rahat rahat oynarım çünkü oyun çeşitliliği mod yama falan lazımsa PC daha mantıklı.

PS5 daha mantıklı ama sistem toplayacağım diyorsanız 5060'a para bile verilmez aynı fiyatlara 9060XT16 varken.

Microsoft Store.

Anlamadınız hocam, abandonware çok (bkz. Blackbox dönemi Need for Speed, müzikleri kesilmemiş orijinal GTA üçlemesi, eski Forza Horizon). Eski oyunlar varsa da Remastered var, orijinal oyun çok daha iyiyken daha yeni diye kötü halini oynamak zorundasınız (bkz. Deus Ex, Assassin's Creed orijinal oyunları, Batman Arkham serisi)

Anlamadınız hocam, abandonware çok (bkz. Blackbox dönemi Need for Speed, müzikleri kesilmemiş orijinal GTA üçlemesi, eski Forza Horizon). Eski oyunlar varsa da Remastered var, orijinal oyun çok daha iyiyken daha yeni diye kötü halini oynamak zorundasınız (bkz. Deus Ex, Assassin's Creed orijinal oyunları, Batman Arkham serisi)

Eski Forza Horizon'lar CD olarak var. Remastered çıkınca orijinalin satıştan çekilmesi PC'de de oluyor. Steam key gibi Xbox için de 3. taraf satıcılar var. Bu arada eski oyunların cdlerini bulmakta Xbox'ta daha kolay. Geçenlerde PC'ye eski oyun indirdim optimizasyondan oynayamadım. Konsolda çalışırdı muhtemelen. Modern donanım sıkıntısı da oluyor. Batman Arkham serisi PlayStation tarafında PS4 için düzenlenmiş Xbox'ta öyle değil orijinal sürüm.

Eski Forza Horizon'lar CD olarak var. Remastered çıkınca orijinalin satıştan çekilmesi PC'de de oluyor. Steam key gibi Xbox için de 3. taraf satıcılar var. Bu arada eski oyunların cdlerini bulmakta Xbox'ta daha kolay. Geçenlerde PC'ye eski oyun indirdim optimizasyondan oynayamadım. Konsolda çalışırdı muhtemelen. Modern donanım sıkıntısı da oluyor. Batman Arkham serisi PlayStation tarafında PS4 için düzenlenmiş Xbox'ta öyle değil orijinal sürüm.

W11 üzerinden oynuyorsanız zor zaten, Windows 10 IoT LTSC en mantıklısı 1,
İlla modu vardır 2
Modla şunla bunla hiçbir şey yapamazsam emülasyon var 3
25- 30 yıllık CD aramak mı Torrent mi 4,
Microsoft gibi kullanıcı düşmanı bir megacorpa para vermeye neden meraklıyız 5,
PC'de orijinal versiyonu yine GOG'de mevcut bazı eski oyunların illa remaster oynamak zorunda değiliz 6,

4. Maddeyi bu sitede söylemek sıkıntı oluyor mu bu arada

Son düzenleme:
W11 üzerinden oynuyorsanız zor zaten, Windows 10 IoT LTSC en mantıklısı 1,
İlla modu vardır 2
Modla şunla bunla hiçbir şey yapamazsam emülasyon var 3
25- 30 yıllık CD aramak mı Torrent mi 4,
Microsoft gibi kullanıcı düşmanı bir megacorpa para vermeye neden meraklıyız 5,
PC'de orijinal versiyonu yine GOG'de mevcut bazı eski oyunların illa remaster oynamak zorunda değiliz 6,

4. Maddeyi bu sitede söylemek sıkıntı oluyor mu bu arada
25 30 yıllık CD aramak değil benim dediğim Microsoft storeda birçok eski oyunlarda var xbox og döneminden bunlar kendisine yetmezse pc gider.
Microsoft kullanıcı dostu btw gamepass zammı abartı oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı