PS5 Digital Edition Fiyatı Belli Oldu!

Ee niye yapıp kendimizi üzüyoruz. Alana helali hoş olsun alamayana da inşallah nasip olur.
Ee niye yapıp kendimizi üzüyoruz. Alana helali hoş olsun alamayana da inşallah nasip olur.
Bende alamadım ama şöyle düşünüyorum sırf 5 güzel oyun için 8000 değilde. Kodlama öğrenmekle beraber oyun oynamak için. Laptop almayı düşünüyorum. Herkesin kendi fikri tabii.

Özel fiyatlandırma olmasaymış 10 bin liraymış. Özel fiyatlandırma nedir haberiniz bile yok. 19 dolarlık oyunu 19, 29, 39 liraya alırsan özel fiyatlandırma olur. 19 x kur farkı ödediğin oyunda özel fiyatlandırma yoktur. 399 dolar yurt dışı fiyatı, dolar şu an 7.15 desek 2852 TL yapıyor. Vergilerle şunla bunla bunla da iki misline çıkıyor. Sony diyor mu hiç ya bunlar vergi yükü altında eziliyor, ben bunlara 399 yerine 299 dolara göndereyim belki 1000 lira ucuza alırlar diye? Özel fiyatlandırma budur onu da Sony gibi firma yapmaz. Allah kimseyi Sony gibi sömürgen bir firmaya fiyatlar için müteşekkir olacak duruma düşürmesin.

Özel fiyatlandırma olmasaymış 10 bin liraymış. Özel fiyatlandırma nedir haberiniz bile yok. 19 dolarlık oyunu 19, 29, 39 liraya alırsan özel fiyatlandırma olur. 19 X kur farkı ödediğin oyunda özel fiyatlandırma yoktur. 399 dolar yurt dışı fiyatı, dolar şu an 7.15 desek 2852 TL yapıyor. Vergilerle şunla bunla bunun daiki misline çıkıyor. Sony diyor mu hiç ya bunlar vergi yükü altında eziliyor, ben bunlara 399 yerine 299 dolara göndereyim belki 1000 lira ucuza alırlar diye? Özel fiyatlandırma budur onu da Sony gibi firma yapmaz. Allah kimseyi Sony gibi sömürgen bir firmaya fiyatlar için müteşekkir olacak duruma düşürmesin.

Hocam iyi güzel de bizim ülkeye neden bu cihazlar yurt dışı KDV fiyatı dahil geliyor? Ben bunu anlamıyorum. Şu an o KDV dahil olmasaydı 5000₺ gibi bir fiyat ile karşılaşacaktık.

Özel fiyatlandırma olmasaymış 10 bin liraymış. Özel fiyatlandırma nedir haberiniz bile yok. 19 dolarlık oyunu 19, 29, 39 liraya alırsan özel fiyatlandırma olur. 19 x kur farkı ödediğin oyunda özel fiyatlandırma yoktur. 399 dolar yurt dışı fiyatı, dolar şu an 7.15 desek 2852 TL yapıyor. Vergilerle şunla bunla bunun daiki misline çıkıyor. Sony diyor mu hiç ya bunlar vergi yükü altında eziliyor, ben bunlara 399 yerine 299 dolara göndereyim belki 1000 lira ucuza alırlar diye? Özel fiyatlandırma budur onu da Sony gibi firma yapmaz. Allah kimseyi Sony gibi sömürgen bir firmaya fiyatlar için müteşekkir olacak duruma düşürmesin.
1) Onu normal sürüm için dedim.
2) Türkiye’ye dolarla girmiyor.
3) MS de aynısını yapıyor.
4) İşler PS Türkiye’nin kontrolünde değil, İngiltere kontrol ediyor.
5) Şirket yönetimi ve kar elde etmek hakkında gram bilginiz yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı