PS5 Digital Edition vs Xbox Series S

PS5 Digital Edition sanırsam Series S'ten daha pahalı değil mi?

Eğer öyleyse tercihim Series S'ten yana olur. PC kullanıyorsanız kesinlikle Xbox öneririm. Gamepass gibi bir nimet var.
Küçük olması ne kadar artı özellik olur bilmem ama oyun kolu Dual Sense’e karşı duramaz.
Asıl PC kullanıyorsa PS5 almalı. Game Pass PC’de var ve her oyunu PC’ye de çıkıyor.

PS5 Digital Edition sanırsam Series S'ten daha pahalı değil mi?

Eğer öyleyse tercihim Series S'ten yana olur. PC kullanıyorsanız kesinlikle Xbox öneririm. Game Pass gibi bir nimet var.😍

Küçük olması ne kadar artı özellik olur bilmem ama oyun kolu Dualsense'e karşı duramaz.

Fiyatları yakın Xbox daha ucuz ama aralarındaki fark fiyat farkındanda fazla.
Asıl PC kullanıyorsa PS5 almalı. Game Pass PC'de var ve her oyunu PC'ye de çıkıyor.

Evet çünkü PC varsa Xbox'ın oyunlar oluyor zaten ama PS5'in olmuyor.

Cevap basit. PlayStation oyunlarını alacak ekonomik gücün varsa PS5 al, eğer yoksa Series S. Benim tercihim ise Series S olurdu çünkü PlayStation oyunlarına para yetiştirmek mümkün değil ve şahsen PlayStation özel oyunlarının abartıldığını düşünüyorum.

Tercih sana kalmış. Söylenenlerden farklı olarak 3.parti oyun fiyatlarında çok büyük farklılıklar var. Xbox tarafı 3.parti oyunlarda Steam veya Steam'e yakın bir fiyat belirlerken PS tarafı %90 ihtimal güncel kurdan alıyor. Mesela en son çıkan büyük oyunlardan Hitman 3 Xbox da 260₺ iken PS de 500₺.böyle bir sürü oyun var. Ubisoft, EA, Rockstar, activision gibi Steam'de de yerel fiyatlandırma yapmayan büyük şirketler haricinde diğer oyunların %70'i Xbox da daha ucuz. Kendiniz de açıp bakabilirsiniz.

Tercih sana kalmış. Söylenenlerden farklı olarak 3.parti oyun fiyatlarında çok büyük farklılıklar var. Xbox tarafı 3.parti oyunlarda Steam veya Steam'e yakın bir fiyat belirlerken PS tarafı %90 ihtimal güncel kurdan alıyor. Mesela en son çıkan büyük oyunlardan Hitman 3 Xbox da 260₺ iken PS de 500₺.böyle bir sürü oyun var. Ubisoft, EA, Rockstar, activision gibi Steam'de de yerel fiyatlandırma yapmayan büyük şirketler haricinde diğer oyunların %70'i Xbox da daha ucuz. Kendiniz de açıp bakabilirsiniz.

Aynen öyle Hitman 3 de o farkı güncel olarak anlayabilirsiniz. Şu an bende One X kullanıyorum PS5 alabilirim istesem ama bir oyuna 600 TL de vermek istemiyorum yani. PS 5 istememin sebebi de Türkçe alyazının daha fazla olması, oyunların hikayelerini anlamak için ve dualsense yi merak ediyorum.

Arkadaşlar genelde PC oyuncusuyum. Ama dualsensi ve exclusive oyunları çok merak ediyorum. Zaten bir exclusive oyunları ve büyük yapımları alırım. Yani yılda bir oyun alırım ve bende PS4 ve 2 Kol var temiz. Ayda yılda bir açarım. Arkadaşlarla FIFA açarız o kadar. Kaça satabilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı