PS5 DualSense vs Xbox Controller

MhmtAli97

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba PS5 DualSense veya Xbox Controller almayı düşünuyorum PC'de oyun oynamak için. PC'nin anakart Bluetooth'unda sıkıntı olduğu için kablolu kullanmak zorundayım hangisini alayım? internetten araştırdığıma göre DualSense kablolu şekilde sıkıntısız şekilde kullanılabiliyormuş siz hangisini önerirsiniz? ben DualSense almayı düşünüyorum ama sizin yorumunuz da beni etkiler.

Pcdede psdeki gibi tam performans çalışıyorsa Xbox CEO'su bile DualSense der.

Merhaba PS5 DualSense veya Xbox Controller almayı düşünuyorum PC'de oyun oynamak için. PC'nin anakart Bluetooth'unda sıkıntı olduğu için kablolu kullanmak zorundayım hangisini alayım? İnternetten araştırdığıma göre DualSense kablolu şekilde sıkıntısız şekilde kullanılabiliyormuş siz hangisini önerirsiniz? Ben DualSense almayı düşünüyorum ama sizin yorumunuz da beni etkiler.

Bildiğim kadarıyla Steam dışında DualSense ile emülatör kullanmak gerekiyor. Ben sevmiyorum emülatör kullanmayı o yüzden Xbox alırdım ancak DualSense performans anlamında cidden her konuda üstün Xbox'tan, PC'de nasıldır bilmiyorum, emülatör ile DualSense o aradaki performans farkını gösterebiliyor mu onu da bilmiyorum.

Merhaba PS5 DualSense veya Xbox Controller almayı düşünuyorum PC'de oyun oynamak için. PC'nin anakart Bluetooth'unda sıkıntı olduğu için kablolu kullanmak zorundayım hangisini alayım? internetten araştırdığıma göre DualSense kablolu şekilde sıkıntısız şekilde kullanılabiliyormuş siz hangisini önerirsiniz? ben DualSense almayı düşünüyorum ama sizin yorumunuz da beni etkiler.
Kablosu çıkabilen (değişebilen) ve Fps tarzı oyunlar da oynayacaksan arkasinda paddle olan bir gamepad almanı öneririm.
Örnek:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı