PlayStation 5 Fat vs Slim

@QuestKnight 1 TB yeterli bence ya. Fat 600 GB mıydı 800 müydü hatırlamıyorum unuttum bak şimdi. Çok çok yetersiz.

Yani bence de 1TB yeterli ancak ben biraz fazla oyun oynadığımdan yer kalmıyor. Eğer istersen nasıl yetinemediğimi oyunları ve alanları ile açıklayabilirim. Ayrıca fat kasa 825 GB ancak sistem ile birlikte 720 gblere düşüyor diye biliyorum.

Fat kasa değil miydi o?

İlk çıkan fat kasalarda sıvı metal akması çok azınlıkta görüldü. Bu direkt ısı hatası. Bu forumda bile ısı hatası diye aratırsan birçok kullanıcının şikayetini görebilirsin.

İlk çıkan fat kasalarda sıvı metal akması çok azınlıkta görüldü. Bu direkt ısı hatası. Bu forumda bile ısı hatası diye aratırsan birçok kullanıcının şikayetini görebilirsin.
Olabilir. Slim kullanmadığımdan bilmiyorum. Ama slim alanlarda şikayet görmedim çevremde.

Arkadaşlar gerekli cevabı vermiş ama ben de söyleyeyim her türlü Slim. Çünkü zaten Fat kasalar artık üretilmiyor internetten alacağınız fat kasaların çoğu eski üretim ürünler olacaktır. Ayrıca Fat kasa hem depolamada daha geride hem de kazulet gibi kocaman cihaz taşıması da daha zor görüntüsü de daha kötü. 3 5 derece soğuk çalışıyor sadece tek artısı bu.

Arkadaşlar gerekli cevabı vermiş ama ben de söyleyeyim her türlü Slim. Çünkü zaten Fat kasalar artık üretilmiyor internetten alacağınız fat kasaların çoğu eski üretim ürünler olacaktır. Ayrıca Fat kasa hem depolamada daha geride hem de kazulet gibi kocaman cihaz taşıması da daha zor görüntüsü de daha kötü. 3 5 derece soğuk çalışıyor sadece tek artısı bu.
teşekkürler hepinize sağolun varolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı