PS5 GTA 6'da kaç FPS alır?

yigit3585

Hectopat
GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum ama kararsızım. PS5 mi yoksa Pro modeli mi daha mantıklı olur? İlk kez konsol alacağım, aslında PC'yi yenilemek de bir seçenek ama bayağı masraflı oluyor. Sizce PS5'te GTA 6 nasıl performans verir?

Nasıl kaybetmezler hocam oyunu heyecanla beklemeyen kitle de var. Tüm dünya birleşip Gta 6 beklemiyoruz ben mesela heyecanlı değilim ama alıp yine oynamayı deneyeceğim. Ama gidip de 30 Fps çıkarsa hayatta oynamam bu en sevdiğim seriler için de geçerli. Benim gibi düşünen kişilerin de sayısı az değildir tüm oyuncular Gta 6 beklemiyor. Bu da otomatik para kaybı demek ki adamlar bu oyunu tüm dünyaya pazarlamaya çalışıyorlar. Bu devirde 60 Fps bu kadar standart iken öyle bir hamle yapmazlar.
Yaparlar bu onlara bağlı değil cihaza bağlı bir durum çünkü. Digital Foundry'nin boşa konuştuğunu sanmıyorum oyun 1152p'de ve kısıtlanmış haliyle bu.

Oyuncu kaybetmesinden çok oyuncular pc'yi bekler en fazla. Hatrı sayılacak bir kayıp asla yaşanmaz bundna eminim. "Şu olmazsa almam" diyen kitle istisna grubuna giriyor biraz da.

Series S bu oyunu 1080p 30 FPS çalıştırsın bu konudaki herkese PS5 hediye ederim öyleli imkanı yok.
Ki tüm bunlardan sonra insanlar ellerinde ki Series S'i satıp PS5 veya PRO almayı zorlayacaklardır. Çoğunda "ulan bu makine bunu nasıl çalıştırsın" gibi bir gerginlik var.

Ben de PC kullanıcısıyım, hiç konsolum olmadı. Sanırım sadece GTA 6 için PS5 Pro alacağım. Oyunun çıktığında Türkçe yama olmayacak gibi görünüyor, acaba konsola Türkçe yama yüklemek mümkün mü? Bilen var mı?

Hocam eklemeyi unutmuşum şuan 2. fragmanda ki görüntüyü PRO 60 FPS verebilir. Yani PS5 PRO'nun performans modu düz kasa PS5 30 FPS vereceği seçenek olabilir. Oyun her sene cilalandığı için ben hala düz PS5 için daha cilalanacağını sanmıyorum şimdi PRO için cilalarlar 60 FPS oynamak isteyen düz PS5 görselliğinde oynayabilir ki bu kötü bir şeyde değil insanların zaten hayali bu yönde. Yani downgrade yaşayarak 60 FPS olmaz demek istediğim. Fragmanın sonunda ki "CAPTURED ON PS5" yazısı ve Rockstar'ın açıklamasına göre sanki bu oyun için bu görsellik 30 FPS. PRO da daha cilalanmış bir oyun isteyen 30 ama düz kasada ki görselliği 60 FPS oynayabilir gibi.
Zaten PS5 Pro’nun GTA 6 dışındaki oyunlarda da üretilme sebebi o. PS5’in kalite modundaki görselliği 60FPS yapmak. GTA 6’da da PS5’teki o grafikleri 60FPS sunsun gayet yeterli :)

Ben de PC kullanıcısıyım, hiç konsolum olmadı. Sanırım sadece GTA 6 için PS5 Pro alacağım. Oyunun çıktığında Türkçe yama olmayacak gibi görünüyor, acaba konsola Türkçe yama yüklemek mümkün mü? Bilen var mı?
Yama mod gibi şeyler mümkün değil hocam.

GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum ama kararsızım. PS5 mi yoksa Pro modeli mi daha mantıklı olur? İlk kez konsol alacağım, aslında PC'yi yenilemek de bir seçenek ama bayağı masraflı oluyor. Sizce PS5'te GTA 6 nasıl performans verir?

Kalite modunda 4K30(native 2160p)
Performans modunda ise 4K60(upscale)
Kesinlikle böyle olmasını bekliyorum. Performans modundaki 4K upscale olduğu için native kadar güzel olmaz ama kaliteye önem veriyorsan 4K30 oynarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı