PS5 GTA 6'da kaç FPS alır?

yigit3585

Hectopat
GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum ama kararsızım. PS5 mi yoksa Pro modeli mi daha mantıklı olur? İlk kez konsol alacağım, aslında PC'yi yenilemek de bir seçenek ama bayağı masraflı oluyor. Sizce PS5'te GTA 6 nasıl performans verir?

Series S bu oyunu 1080p 30 FPS çalıştırsın bu konudaki herkese PS5 hediye ederim öyleli imkanı yok.
Series S ciddi anlamda koskoca Xbox markasının imajını mahvetti. Xbox donanım olayından çekilirse bu Series S yüzünden olacak.

Series X performans olarak PS5 Pro'dan kötü olsa da düz PS5'e göre biraz daha iyi. Keşke sadece SX çıksaydı. Böylesine kötü bir çıkış markanın sonunu getirecek.

Series X performans olarak PS5 Pro'dan kötü olsa da düz PS5'e göre biraz daha iyi. Keşke sadece SX çıksaydı. Böylesine kötü bir çıkış markanın sonunu getirecek.

Series X düz PS5'ten hangi oyunda iyi hocam, bugüne kadar hangi oyunlarda 1 çıt bile olsa artısını koydu? Tam tersi ya aynı ya da PS5 ondan 1 çıt daha iyi optimize sundu.

Her konuda neredeyse eşitler. Oyunların yüklenme zamanı SX'de biraz daha iyi sadece.
Hayır geçen 5 yıllık süreçte PS5'te çoğu oyun daha hızlı açılıyor. Quick Resume diyorsan haklısın o da yazılımsal olarak Xbox'larda var sadece.

Hayır geçen 5 yıllık süreçte PS5'te çoğu oyun daha hızlı açılıyor. Quick Resume diyorsan haklısın o da yazılımsal olarak Xbox'larda var sadece.
Kardeşim ve bende tüm cihazlardan var. PS5 Pro çoğu üst seviye oyun bilgisayarlardan bile daha iyi. Ondan sonra listeye Series X'i koyarım.

Her konuda neredeyse eşitler. Oyunların yüklenme zamanı SX'de biraz daha iyi sadece.
Benim böyle bir tecrübem var. Bir çok oyunda SX oyunları düz PS5'e göre bir kaç saniye erken açıyor.

Yani verdikleri keyfe ve performanlalarına göre sıralarsam PS5 Pro> SX > PS5 > Nvdia PC (3090)

Son düzenleme:
Çıkmaz ve çıkmamalı zaten. Millet bu kadar çıkıp GTA 6 100 dolar olacak şöyle olacak böyle olacak diye senelerdir muhabbet döndürmeselerdi bu konu hiç ortaya çıkmazdı bile. 100 dolar bir oyuna para verilmez. 70 dolar neyse tamam dedik de 90 100 dolar gibi saçma rakamları oyuncuların kabul etmemesi gerekiyor o paranın 3 4 katına konsol alıyorsun neredeyse. 80 dolar olursa yapacak pek bir şey yok Nintendo taşı attı deyip geçeriz de 90 100 saçmalık.

Katılıyorum hocam bu şekilde olmaya devam ederse artık normalleşmeye başlıyor. Oyuncularin da karşı çıkması gerek aslında.

Kardeşim ve bende tüm cihazlardan var. PS5 Pro çoğu üst seviye oyun bilgisayarlardan bile daha iyi. Ondan sonra listeye Series X'i koyarım.

Ben normal PS5 ile Series X'i kıyaslıyordum hocam PS5 Pro ne alaka? Oyun testlerini açıp bakabilirsin PS5 ve Series X için. Geçen 5 yıllık süreçte düz PS5 çoğu oyunda Series X'ten daha optimize deneyim sundu.

Yani verdikleri keyfe ve performanlalarına göre sıralarsam PS5 Pro> SX > PS5 > NVIDIA PC (3090)

Keyif konusunda bende size katılıyorum. PS5 Pro, PS5 fat kasa ve 4080 laptopa sahip olarak oyun keyfi konsollarda bir başka.

Ben normal PS5 ile Series X'i kıyaslıyordum hocam PS5 Pro ne alaka? Oyun testlerini açıp bakabilirsin PS5 ve Series X için. Geçen 5 yıllık süreçte düz PS5 çoğu oyunda Series X'ten daha optimize deneyim sundu.

Keyif konusunda bende size katılıyorum. PS5 Pro, PS5 fat kasa ve 4080 laptopa sahip olarak oyun keyfi konsollarda bir başka.
Ya hocam onu söylemişken konudan da çok kopmadan sorasım geldi sizce PS5 Pro 36 37k civarı paraya değer mi? Slim'e nazaran görsellik nasıl? Gta 6 çok önemli değil benim için de bilgisayar ile uğraşmaktansa ileriye yatırım olması açısından almayı düşünüyorum.

Ya hocam onu söylemişken konudan da çok kopmadan sorasım geldi sizce PS5 Pro 36 37k civarı paraya değer mi? Slim'e nazaran görsellik nasıl? GTA 6 çok önemli değil benim için de bilgisayar ile uğraşmaktansa ileriye yatırım olması açısından almayı düşünüyorum.

PS5 Pro'ya 35K'nın 1 kuruş üstü verilmez. 36-37K'ye değmez yani. PS5 Pro'nun tek olayı da grafik farkı sunması. Yani oyunları çalıştırdığı çözünürlükler PS5 ile aynı. Performans ve kalite modlarında PS5 hangi çözünürlükte açıyorsa Pro da o çözünürlükte açıyor. Grafik farkını da kasım 2024'ten çıkmış sonradan Pro yaması almış oyunlarda az gösteriyor ancak yeni çıkanlarda gösterebiliyor. Örneğin AC Shadows'ta görsellik düz PS5'e nazaran bayağı önde.

PS5 Pro'ya 35K'nın 1 kuruş üstü verilmez. 36-37K'ye değmez yani. PS5 Pro'nun tek olayı da grafik farkı sunması. Yani oyunları çalıştırdığı çözünürlükler PS5 ile aynı. Performans ve kalite modlarında PS5 hangi çözünürlükte açıyorsa Pro da o çözünürlükte açıyor. Grafik farkını da kasım 2024'ten çıkmış sonradan Pro yaması almış oyunlarda az gösteriyor ancak yeni çıkanlarda gösterebiliyor. Örneğin AC Shadows'ta görsellik düz PS5'e nazaran bayağı önde.
35K veren 36 37'yi de verir bence hocam korkunç bir fark yok arada. Disk okuyucusu olayı bana en problemli gelen şey oldu ama ileride alınır bir tane herhalde acelesi yok. Daha çok oyunlarda kalite modlarında 60 ve üstü Fps almak için mantıklı geliyor bana. Bir de yeni oyunlara hazır olması elbette PS5 nesli bittiğinde de yeni oyunlarda 60 alması için alınmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı