PS5 GTA 6'da kaç FPS alır?

yigit3585

Hectopat
GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum ama kararsızım. PS5 mi yoksa Pro modeli mi daha mantıklı olur? İlk kez konsol alacağım, aslında PC'yi yenilemek de bir seçenek ama bayağı masraflı oluyor. Sizce PS5'te GTA 6 nasıl performans verir?

Yaparlar bu onlara bağlı değil cihaza bağlı bir durum çünkü. Digital Foundry'nin boşa konuştuğunu sanmıyorum oyun 1152p'de ve kısıtlanmış haliyle bu.

Oyuncu kaybetmesinden çok oyuncular pc'yi bekler en fazla. Hatrı sayılacak bir kayıp asla yaşanmaz bundna eminim. "Şu olmazsa almam" diyen kitle istisna grubuna giriyor biraz da.

Series S bu oyunu 1080p 30 FPS çalıştırsın bu konudaki herkese PS5 hediye ederim öyleli imkanı yok.
Ki tüm bunlardan sonra insanlar ellerinde ki Series S'i satıp PS5 veya PRO almayı zorlayacaklardır. Çoğunda "ulan bu makine bunu nasıl çalıştırsın" gibi bir gerginlik var.

Ben de PC kullanıcısıyım, hiç konsolum olmadı. Sanırım sadece GTA 6 için PS5 Pro alacağım. Oyunun çıktığında Türkçe yama olmayacak gibi görünüyor, acaba konsola Türkçe yama yüklemek mümkün mü? Bilen var mı?

Zaten PS5 Pro’nun GTA 6 dışındaki oyunlarda da üretilme sebebi o. PS5’in kalite modundaki görselliği 60FPS yapmak. GTA 6’da da PS5’teki o grafikleri 60FPS sunsun gayet yeterli

Yama mod gibi şeyler mümkün değil hocam.

Kalite modunda 4K30(native 2160p)
Performans modunda ise 4K60(upscale)
Kesinlikle böyle olmasını bekliyorum. Performans modundaki 4K upscale olduğu için native kadar güzel olmaz ama kaliteye önem veriyorsan 4K30 oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…