PS5 hala alınır mı?

KEPAP06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦
Tekrardan PS5 almaya karar verdim. İdefix de şu an Slim tek kol 23.700 gibi bir fiyatı var Akakçe'nin tahminine göre gelecek 15 günde 20.700TL'ye düşecek diyor sizce gerçekleşir mi? FIFA oynamayı sevdiğim için bilgisayarda o tadı alamadım Slim mi düz mü almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrardan PS5 almaya karar verdim. İdefix de şu an Slim tek kol 23.700 gibi bir fiyatı var Akakçe'nin tahminine göre gelecek 15 günde 20.700TL'ye düşecek diyor sizce gerçekleşir mi? FIFA oynamayı sevdiğim için bilgisayarda o tadı alamadım Slim mi düz mü almalıyım?
Slim ile normalin performans açısından hiç bir farkı yok bence slim al indirim ise zor gibi.

Slim ile normalin performans açısından hiç bir farkı yok bence slim al indirim ise zor gibi.
Slim 1TB normal ise 825GB SSD ile geliyor. Slimde bir de stant çıkmıyor kutuda 2 plastik parça var yatay durabiliyor sadece. Zaten dik kullanım önerilmiyor. Alırsanız PS+ almayacaksanız CD alın 2. el oyunlar PS store'dan çok daha uyguna geliyor. Mesela 600'e RDR2 almıştım ben PS store'da 1800.

Zaten dik kullanım bana kalsa mantıklı değil en iyisi slim cd edition alın. Bu arada CD alırsanız çoğu PS4 oyununu destekliyor fiyatı uygunsa GTA 6yı beklerken PS4 sürüm GTA5 falan alabilirsiniz.

Slim ile normalin performans açısından hiçbir farkı yok bence Slim al indirim ise zor gibi.

Bildirim gelmedi hocam kusura bakmayın.

Slim 1TB normal ise 825GB SSD ile geliyor. Slim'de bir de stant çıkmıyor kutuda 2 plastik parça var yatay durabiliyor sadece. Zaten dik kullanım önerilmiyor. Alırsanız PS+ almayacaksanız CD alın 2. el oyunlar PS Store'dan çok daha uyguna geliyor. Mesela 600'e RDR2 almıştım ben PS Store'da 1800.

Zaten dik kullanım bana kalsa mantıklı değil en iyisi Slim CD Edition alın. Bu arada CD alırsanız çoğu PS4 oyununu destekliyor fiyatı uygunsa GTA 6'yı beklerken PS4 sürüm GTA 5 falan alabilirsiniz.

Hocam geçen yaza kadar vardı zaten standart CD ilk versiyon hep dik kullandım son zamanlarda ama ekran yeşil yeşil oluyordu gene dik kullanacağım alan çok az koyacağım yerde Slim dik durmuyor mu PlayStation Plus alırım büyük ihtimal ama zaten bilgisayar oynuyorum bunu sadece hikaye ve günün yarısını FIFA oynayarak geçirdiğim için almak istiyorum ne zamana kadar düzenli oyun çıkar tahmin var mı bir de standart da düşündümde Akakçe'de bulamadım ucuz link bırakır mısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı