PS5 için alınan televizyonda kasma yaşanır mı?

Hocam onun yerine 165 Hz ve 2K'lık bir monitör sipariş ettim zaten. Bir üst yazımda bahsettim biraz.

Hocam memnun musunuz PS5 ve bu kavisli monitör kombosundan? 23.8 1080p monitörümle takılıyorum ve memnunum ama boyut biraz ufak kalıyor. Sizinkinin 32" versiyonunu önerir miydiniz?

Hocam memnun musunuz PS5 ve bu kavisli monitör kombosundan? 23.8 1080p monitörümle takılıyorum ve memnunum ama boyut biraz ufak kalıyor. Sizinkinin 32" versiyonunu önerir miydiniz?
Bugün monitör elime geçti ve 2 saat kadar Final Fantasy 16 oynadım. Oyun deneyimim muhteşem oldu gerçekten. Ben bu kadar iyi olacağını beklemezdim şahsen, hele normal HD 50Hz bir televizyondan yüksek 165Hz'li bir 2K monitöre geçmiş olmak çok başka bir tatmin yarattı.

Freesync'i açmadım, HDR aktif ona rağmen monitörün dibine kadar kafamı sokup anca görebildiğim çok çok ufak bir ghosting var VA panel olmasından kaynaklı ama dediğim gibi ghostingi fark edebilmek için ekstra çaba sarf etmeniz gerekiyor. Freesync'i aktif edip HDR'yi otomatik hâle getirirseniz o da ortadan kalkacaktır zaten fakat gerek yok.

Özetle, biraz önyargılı yaklaşmıştım VA panel ghosting meselesinde özellikle ancak cihazda bildiğimiz IPS panelden farksız gibi ghostingsiz bir deneyim yaşıyorum. Sonuna kadar tavsiye ederim.

2024 versiyonu olmasına dikkat edin çünkü daha önceki modellerde nedir durum bilemem.

Hocam onun yerine 165 Hz ve 2K'lık bir monitör sipariş ettim zaten. Bir üst yazımda bahset

Bugün monitör elime geçti ve 2 saat kadar Final Fantasy 16 oynadım. Oyun deneyimim muhteşem oldu gerçekten. Ben bu kadar iyi olacağını beklemezdim şahsen, hele normal HD 50Hz bir televizyondan yüksek 165Hz'li bir 2K monitöre geçmiş olmak çok başka bir tatmin yarattı.

FreeSync'i açmadım, HDR aktif ona rağmen monitörün dibine kadar kafamı sokup anca görebildiğim çok çok ufak bir ghosting var VA panel olmasından kaynaklı ama dediğim gibi ghostingi fark edebilmek için ekstra çaba sarf etmeniz gerekiyor. FreeSync'i aktif edip HDR'yi otomatik hâle getirirseniz o da ortadan kalkacaktır zaten fakat gerek yok.

Özetle, biraz ön yargılı yaklaşmıştım VA panel ghosting meselesinde özellikle ancak cihazda bildiğimiz IPS panelden farksız gibi ghostingsiz bir deneyim yaşıyorum. Sonuna kadar tavsiye ederim.

2024 versiyonu olmasına dikkat edin çünkü daha önceki modellerde nedir durum bilemem.

Parlaklık ve kontrast kaçta hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı