PS5 için Ghosting yapmayan monitör önerisi

gökhanv1

Decapat
Daha fazla  
2-3 gün önce Samsung Odyssey G3 siparişi vermiştim. Bugün geldi ve rahatsız edici düzeyde ghosting var. PS5 için ghosting yapmayan/rahatsız edici düzeyde olmayan monitör önerisi verir misiniz?
Bütçe: 10K

Son düzenleme:
Keşke bütçe belirtseymişim hocam😂😂
Canınız sağolsun hocam, espiri olarak algılandıysa ne mutlu, art niyetim yok bugün bütçe belirtmeden açılan kaçıncı konuya denk gelişim, yardımcı olmak istiyorum fakat ortada bütçe yok tıkanıyoruz.

Aldığınız monitör fiyatından aşşağı yukarı fiyat düşünürsek

Canınız sağolsun hocam, espiri olarak algılandıysa ne mutlu, art niyetim yok bugün bütçe belirtmeden açılan kaçıncı konuya denk gelişim, yardımcı olmak istiyorum fakat ortada bütçe yok tıkanıyoruz.

Aldığınız monitör fiyatından aşşağı yukarı fiyat düşünürsek

Hocam peki ghosting durumları nasıl? Cidden bu G3’ten sonra çok tedirgin olmaya başladım.

Hocam peki ghosting durumları nasıl? Cidden bu G3’ten sonra çok tedirgin olmaya başladım.
Hocam bildiğim kadarıyla samsung odsyseyin G3 modelleri falan sıkıntılı.Viewsonic olanı tecrübe etmedim , fakat asusun monitör iyi. Bütçeniz ne kadarı zorlar bilmiyorum, bana kalırsa 2K monitör bakabilirsiniz.

Hocam bildiğim kadarıyla samsung odsyseyin G3 modelleri falan sıkıntılı.Viewsonic olanı tecrübe etmedim , fakat asusun monitör iyi. Bütçeniz ne kadarı zorlar bilmiyorum, bana kalırsa 2K monitör bakabilirsiniz.
Hocam konuyu düzenledim ama görmediniz sanırım. 10K’ya kadar çıkabilirim. Ona göre tekrar ghosting sıkıntısı olmayan bir monitör önerebilir misiniz tekrardan?

Hocam konuyu düzenledim ama görmediniz sanırım. 10K'ya kadar çıkabilirim. Ona göre tekrar ghosting sıkıntısı olmayan bir monitör önerebilir misiniz tekrardan?

LG UltraGear 27GN800-B. Lakin tükenmiş sanırım o yüzden link atmayacağım.

Hocam konuyu düzenledim ama görmediniz sanırım. 10K’ya kadar çıkabilirim. Ona göre tekrar ghosting sıkıntısı olmayan bir monitör önerebilir misiniz tekrardan?

2K İçin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı