@ErenY bütçe belirtilmediği zaman bende attığınız emoji gibi düşünüyorum hocam.
Keşke bütçe belirtseymişim hocam
@ErenY bütçe belirtilmediği zaman bende attığınız emoji gibi düşünüyorum hocam.
Canınız sağolsun hocam, espiri olarak algılandıysa ne mutlu, art niyetim yok bugün bütçe belirtmeden açılan kaçıncı konuya denk gelişim, yardımcı olmak istiyorum fakat ortada bütçe yok tıkanıyoruz.Keşke bütçe belirtseymişim hocam![]()
Hocam peki ghosting durumları nasıl? Cidden bu G3’ten sonra çok tedirgin olmaya başladım.Canınız sağolsun hocam, espiri olarak algılandıysa ne mutlu, art niyetim yok bugün bütçe belirtmeden açılan kaçıncı konuya denk gelişim, yardımcı olmak istiyorum fakat ortada bütçe yok tıkanıyoruz.
Aldığınız monitör fiyatından aşşağı yukarı fiyat düşünürsek
![]()
Asus 27" TUF Gaming VG279Q1A 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Asus 27" TUF Gaming VG279Q1A 1ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Hocam bildiğim kadarıyla samsung odsyseyin G3 modelleri falan sıkıntılı.Viewsonic olanı tecrübe etmedim , fakat asusun monitör iyi. Bütçeniz ne kadarı zorlar bilmiyorum, bana kalırsa 2K monitör bakabilirsiniz.Hocam peki ghosting durumları nasıl? Cidden bu G3’ten sonra çok tedirgin olmaya başladım.
Hocam konuyu düzenledim ama görmediniz sanırım. 10K’ya kadar çıkabilirim. Ona göre tekrar ghosting sıkıntısı olmayan bir monitör önerebilir misiniz tekrardan?Hocam bildiğim kadarıyla samsung odsyseyin G3 modelleri falan sıkıntılı.Viewsonic olanı tecrübe etmedim , fakat asusun monitör iyi. Bütçeniz ne kadarı zorlar bilmiyorum, bana kalırsa 2K monitör bakabilirsiniz.
Hocam konuyu düzenledim ama görmediniz sanırım. 10K'ya kadar çıkabilirim. Ona göre tekrar ghosting sıkıntısı olmayan bir monitör önerebilir misiniz tekrardan?
Hocam konuyu düzenledim ama görmediniz sanırım. 10K’ya kadar çıkabilirim. Ona göre tekrar ghosting sıkıntısı olmayan bir monitör önerebilir misiniz tekrardan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.