PS5 mi PC mi?

cagan035

Picopat
Daha fazla  
Şu anda elimde RTX 4060 ve Ryzen 5 7500F ve 1080p monitör var. 50 bin TL'ye RX9070+850W PSU+2K 240Hz monitör mü almalıyım yoksa 44 bin TL'ye PS5 Slim+2K monitör mü? Şu anda hikayeli oyunlar oynuyorum fakat ileride hikayeli oyunlardan sıkılıp FPS oyunları oynayabilirim ve şu an kütüphanemde GoW Ragnarok, TLOU1, Uncharted 4, GoW 2018, The Witcher 3, Cyberpunk 2077 ve RDR2 oyunları var. Bu oyunların sadece ikisini oynadım. PS5 alırsam elimdeki bilgisayar kalacak. Ayrıca elimde DualSense gamepadim var. Sizce ne yapmalıyım? PS5 oyun fiyatlarını da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Şu anda elimde RTX 4060 ve Ryzen 5 7500F ve 1080p monitör var. 50 bin TL'ye RX9070+850W PSU+2K 240Hz monitör mü almalıyım yoksa 44 bin TL'ye PS5 Slim+2K monitör mü? Şu anda hikayeli oyunlar oynuyorum fakat ileride hikayeli oyunlardan sıkılıp FPS oyunları oynayabilirim ve şu an kütüphanemde GoW Ragnarok, TLOU1, Uncharted 4, GoW 2018, The Witcher 3, Cyberpunk 2077 ve RDR2 oyunları var. Bu oyunların sadece ikisini oynadım. PS5 alırsam elimdeki bilgisayar kalacak. Ayrıca elimde DualSense gamepadim var. Sizce ne yapmalıyım? PS5 oyun fiyatlarını da göz önünde bulundurursanız sevinirim.
Yetmiyor mu şuan ki sistem? PS5 o pcden daha güçsüz 4060tan.

Benim tercihim bilgisayardan yanadır her türlü oyunu daha iyi şartlar altında oynamanızı sağlar rahatına düşkünüm koltukta yatarak oynamak istiyorum diyorsanız da bir kol alıp keyfinize bakmanızı öneririm.

PC niz gayet iyi bütçenizle geliştirme yapabilirsiniz. Fakat RX 9070 le hikayeli oyunlar da 2K monitör almanızı öneririm. PS5 e yönelme sebebiniz nedir?

PS5 oyun fiyatlarını da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Cevap soruda saklı. PC tercih edilmelidir. PC'de Epic'dir, GOG'dur odur budur derken ücretsiz oyun kaynağı cidden fazla. Amazon Prime tam ücretsiz sayılmasa da Prime kullanıcısıysanız bedava oyunları da var.

Önceden oyun ilk konsola sonra PC'ye çıkardı. Artık oyunların PC'ye çıkması da artık eskisi kadar uzun sürmüyor.

Konsolu konsol yapan özel oyunlarıdır. Bu konsol özel oyun konusunda da bekleneni veremedi. Bir remastered furyası koptu gidiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı