PS5 mi yoksa PC toplamak mı?

Batuhan055659

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm 17.500TL'ye sarı sitede sıfır PS5 satıyorlar. Bu fiyata PS5 mi almak mantıklı yoksa 20k civarı PC toplamak mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm 17.500TL'ye sarı sitede sıfır PS5 satıyorlar. Bu fiyata PS5 mi almak mantıklı yoksa 20k civarı PC toplamak mi?
Tamamen zevkine tercihine bağlı bi durum pc daha özgürce hareket edebildiğin bi sistem ps5 daha kısıtlı ve bir zaman sonra sıkıcı olduğunu düşünüyorum

Elinizde hiçbir cihaz yoksa bence PC çünkü %80 PS oyunları %95 Xbox oyunlarını PC'den oynarsınız ama sadece PS5 olursa PS oyunları ile sınırlı kalırsınız.

Genelde offline hikayeli veya spor oyunları oynayacaksanız ve özel oyun sevdanız varsa PS5 daha mantıklı olur ama Online tarafından oyun oynamayı seviyorsanız, LoL, Valorant, Cs gibi oyunları oynamak gibi hayaliniz de varsa PC daha mantıklı. Üstelik bir çok PS'te ki özel oyun PC'ye de çıkıyor. Bence PC alın. Performans olarak, PS5'ten daha güçlü bir sistem toplayabilirsiniz. (Tüm oyunları 60FPS ve üstü akıcı oynarsınız, FPS sınırınız olmaz.)

@Arel1 GTA V, The Last of Us gibi hikayeli offline oyunları oynamak için PS5 istiyorum. Aslında işten çıktığım zaman, akşam evde oynamak için. Sıkıldığımda PS5'i satarım, üstüne para ekler PC alırım. Bu yönde bakacak olursak, PS5 daha mantıklı değil mi? FPS olarak da 60 FPS ve yüksek grafiklerde oynamak daha zevkli gibi. Bu açıdan bakıldığında, PS5 üzmez gibi.

PS5 almakla kalsa yine iyi. 2000 küsur lira senelik aboneliği var ve o olmadan şebekesiz bir telefon gibi. PC ihtiyacın varsa her zaman PC öncelik.

@Arel1 GTA V, The Last of Us gibi hikayeli offline oyunları oynamak için PS5 istiyorum. Aslında işten çıktığım zaman, akşam evde oynamak için. Sıkıldığımda PS5'i satarım, üstüne para ekler PC alırım. Bu yönde bakacak olursak, PS5 daha mantıklı değil mi? FPS olarak da 60 FPS ve yüksek grafiklerde oynamak daha zevkli gibi. Bu açıdan bakıldığında, PS5 üzmez gibi.
Eğer bunu satıp pc almak gibi hayaliniz varsa bence hiç o topa girmeye gerek yok.
Emin olmamakla birlikte bir videoda gördüm PS5 devri artık bitiyormuş, yeni oyun gelmeyecek. Bunu göz önünde bulunudurup alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı