PS5 parasına değen bir konsol mu?

Quick resume mükemmel bir detay. Konsolu açtığımda sanki 2 gündür açık bekliyormuş gibi her şey kaldığı yerden devam ediyor.
Bu özellik beni de çok fena etti. Forza oynarken konsolu kapatıyorum ertesi gün tek başına oturunca oyun kaldığı yerden devam ediyor. Mesela arabayı X konumunda bıraktıysam hala X konumunda kalmaya devam ediyor.
 
Bu özellik beni de çok fena etti. Forza oynarken konsolu kapatıyorum ertesi gün tek başına oturunca oyun kaldığı yerden devam ediyor. Mesela arabayı X konumunda bıraktıysam hala X konumunda kalmaya devam ediyor.

Bir de RDR2 vb. oynarken işin çıktı kalktın gittin diyelim. Oyun video sahnesinde diyaloglarda kaldı. Oradaki diyaloglar bile kaldığı yerden devam ediyor. Göreve en baştan tekrar başlamıyorsun.
 
Son düzenleme:
Güçlü bir PC'ye sahip değilim, ben özel oyunları ve PS5 kolunu çok merak ediyorum.
Merhaba ps5 kesinlikle fiyatını hakeden bir oyun konsolu. Xbox series s de öyle. Fakat kullanıcı sizsiniz. Kullanım amacınızı siz belirleyeceksiniz. Ben Xbox kullanıyorum ama Sony’nin yeni getirdiği ps plus deluxe üyeliği ile 100 lerce oyunu oynama şansınız var ve sadece yıllık 460 TL. Bir oyun fiyatını düşünecek olursak bu harikulade bir şey ki ilerideki fiyatlar ne olur düşünemiyorum açıkçası. Şimdi gelecek olursak sırf bundan dolayı yakın zamanda ps5 almayı düşünüyorum bende.
 
Merhaba PS5 kesinlikle fiyatını hak eden bir oyun konsolu. Xbox Series S de öyle. Fakat kullanıcı sizsiniz. Kullanım amacınızı siz belirleyeceksiniz. Ben Xbox kullanıyorum ama Sony'nin yeni getirdiği PS Plus Deluxe üyeliği ile 100 lerce oyunu oynama şansınız var ve sadece yıllık 460 TL. Bir oyun fiyatını düşünecek olursak bu harikulade bir şey ki ilerideki fiyatlar ne olur düşünemiyorum açıkçası. Şimdi gelecek olursak sırf bundan dolayı yakın zamanda PS5 almayı düşünüyorum bende.

Sadece oyun oynayacağım, çok oyun oynayan biriyim, yani o özel oyunlar falan benim için hemen bitecek şeyler, şimdi ben kendime bunları diyorum sonra Xbox'a bakıyorum bana hangi oyunları sunuyor diye, maalesef bir şey sunmuyor, ha oyun yok değil var hakkını yemeyelim şimdi ama bir PS kadar yok...
Series S'in benim için tek güzel yanı diğer yeni nesillere nazaran ucuz olması.
 
Yakın zamanda çalışmaya başlayacağım, kendime bir hedef koymak istiyorum, şimdi ben normalde kafamda Series S alacağıma karar vermiştim, tâkii Series S fiyatları artana kadar... Bizim küçük F/P konsol olmuş 8.5k, ben hayallere daldığımda bu konsol 6K'ya satılıyordu, o zaman bu küçük enişteyi alır oyunlara akarım demiştim, şimdi ise biraz daha düşününce, birkaç ay daha çalışıp PS5 alabilirim. Sizce PS5 parasına değen bir konsol mu? Series X al demeyin.

Xbox Series S
-Game Pass sistemi (EA oyunları, bethasa oyunları vb)
-Küçük olması.
-120FPS desteklemesi.
-Hem küçük ve ucuz olup hem de yeni nesil oyunları çalıştırabilmesi (30FPS)

PlayStation 5
-Güçlü olması ve uzun yıllar boyunca gidecek olması. (60FPS, 4K 30FPS)
-PS Plus sistemi olması (özel oyunlar ve çeşitli kaliteli oyunlar)
-4K TV'ye sahip olmam.
-Özel oyunların olması.
-120FPS desteklemesi.
-VR kullanabilme gibi bir özelliğinin olması.
-PS5 kolu çok dikkati mi çekiyor.

PS5 + PS Plus alacağım, zaten 4K TV var.
Series S alırsam yanına 1080p monitör almak istiyorum küçük olması nedeni ile, 3 yıllık Game Pass'de yanına. sıfır 2.el fark etmez, PS5 12-15k verilecek bir konsol mu?

Ben 8000₺ iken almıştım ve 4K 120 FPS de en sağlam grafikli oyunları bile takılmadan saatlerce oynayabiliyorum açıkçası ben çok memnunum tabii şimdi 16000₺ olmuş o para verilir mi bilemedim, karar size kalmış.
 

Geri
Yukarı