PS5 Pro beklenir mi?

PS5 alacağım da biliyorsunuz. GTA 6 falan da çıkacak. PS5 Pro modeli çıkar mı, çıksada beklemeli miyim?
2024 yılında çıkacağı yönünde sızıntılar var bekleyip beklememek sana kalmış ama ps5 gta 6yı 30 veya 60fps oynatır.30 olacağını pek sanmıyorum ama pro modeli 120fps oynatır gibi

PS5 alacağım da biliyorsunuz. GTA 6 falan da çıkacak. PS5 Pro modeli çıkar mı, çıksada beklemeli miyim?

Daha Pro modeli duyurulmadı bile ne zaman çıkacağı belli olmayan bir konsolu beklemek saçma değil mi?

PS5 hangi modeli alırsan al optimizasyonlu olacağından rahatça oyunları oynatır bu cihazlar.

2024 yılında çıkacağı yönünde sızıntılar var bekleyip beklememek sana kalmış ama ps5 gta 6yı 30 veya 60fps oynatır.30 olacağını pek sanmıyorum ama pro modeli 120fps oynatır gibi
PS5, GTA 6'yı grafik modunda 30 performans modunda 60FPS çalıştırır. 30FPS sadece Series S çalıştırır gibime geliyor.

Daha duyurulmamış bir konsolu beklemek saçma.

2024 yılında çıkacağı yönünde sızıntılar var bekleyip beklememek sana kalmış ama PS5 GTA 6'yı 30 veya 60FPS oynatır. 30 olacağını pek sanmıyorum ama Pro modeli 120FPS oynatır gibi

PS5, GTA 6'yı grafik modunda 30 performans modunda 60FPS çalıştırır. 30FPS sadece Series S çalıştırır gibime geliyor.

Piyasaya sürülmemiş bir oyun için FPS tahmini yapmak daha saçma.
Doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz.
Optimizasyonunun veya kullanılacak motorun ne olacağı belli olmaz.
Konsol piyasasının işi belli olmaz.
GTA 5 çıktı diye adamlar 1 sene sonra PS4'ü çıkardılar.
PS5 Pro çıksa bile oyundan 1 sene sonra yeni konsolu çıkarmayacaklarının garantisi yok.
Oyun bir çıksın, sonra duruma bakarsınız.

GTA 6 muhtemelen yeni bir PS5 modelini sattırma stratejisiyle çıkacak ve PC'leri bekletecek fakat illa ki mevcut konsol modellerini de destekleyecektir. Yüksek FPS için beklenebilir belki ama ben olsam o paraya güzel bir PC toplar ve aynı FPS'i daha iyi grafikler ile deneyimlerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı