PS5 Pro beklenir mi?

Bloodrexs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zaman PS5 alacaktım bugün Pro tanıtıldı fakat Sony mahvetti güzelim Pro'yu. Cok daha ıyı yapmak yerıne daha oyun bıle cıkarmadan Pro cıkardılar ufacık farklarla. Üzdü bu millet Pro bekliyordu. Normal kasadan aman aman hiç farkı yok. Bana böyle geldi tabii. Siz detaylı biliyorsanız yardımcı olur musunuz? 7 Kasım'da çıkacağı için beklemek istedim ama iç açıcı değil. Sizce ne yapayım?

Arkadaşlar yakın zaman PS5 alacaktım bugün Pro tanıtıldı fakat Sony mahvetti güzelim Pro'yu. Cok daha ıyı yapmak yerıne daha oyun bıle cıkarmadan Pro cıkardılar ufacık farklarla. Üzdü bu millet Pro bekliyordu. Normal kasadan aman aman hiç farkı yok. Bana böyle geldi tabii. Siz detaylı biliyorsanız yardımcı olur musunuz? 7 Kasım'da çıkacağı için beklemek istedim ama iç açıcı değil. Sizce ne yapayım?
Çıktığı an alamazsın büyük ihtimalle çünkü stoklar hemen tükenir diye düşünüyorum.

Pro modeli tahmini 15-20 bin TL daha pahalı olacak. O noktada Pro modeline vereceğin paraya 4070 veya üstü bir sistem toplamak daha akıllıca oluyor. PS5 Pro minimal farklarla konsolların en büyük esprisi olan F/P olayını öldürerek geldi. İllaha konsol deniyorsa PS5 Slim ideal bir cihaz.

Daha önce ps almadıysanız alınabilir ancak ps4 bile sahipseniz değmez. Ben PS5’ten geçmem daha 1080-60fps’lere bile düşmedik.

20 bine slim almak üstüne 5-10 bine oyun alsan yine 20 bin cebinde kalır ne bileyim telefon vs alınır o paraya ben geçen sene telefon + konsol almıştım iyikide almışım bu sene hem telefonun yeni modeli hemde konsol gereksiz.

Fiyatının ortaya çıkmasını bekle. Pro çıkışı ile birlikte standar PS5'te belki fiyat düşmesi yaşanabilir.
Yaşanmaz aksine ikinci el ve varolan konsol fiyatlarında uçar zaten dolar artacak 1-2 aya.
Ps3 dönemi 500 dolar istemişlerdi sonra tepkiden düşürdüler bundada yaşanır muhtemelen ancak 650-700 euroda olsa değmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı