PS5 Pro çıkar mı?

Kesinlikle var. RTX 3000 serisinin ucuza çıkması şimdiden PS5 ve XBOX Series X konsolları geride bıraktı. Artık eskisi gibi değil. Teknoloji daha da hızlandı. 2022'de mi çıkar bilemiyorum ama ben Pro sürümler çıkacak diyorum.

Zaten doğru düzgün oyunların çıkması 1-2 yılı bulacaktır ondan dolayı beklemek ve ilk çıktığında almamak en mantıklısı.

2 Yıl sonra almanın iki avantajı var. Hem daha güçlü bir konsolun olacak hem de konsolda oyun çeşitliliği artmış olacak.

Hocam daha önce PS3 aldım zamanında onu da yıllar önce sattım PS4 işine arkadaşlarla ara sıra kafeler harici hiç bulaşmadım yaza doğru da PS5 almayı düşünüyorum 2 yıl demişsin ama 2 yıl beklersem ve diyelim PS5 Pro çıktığında ona para yetiştireyim derken oyunlara kalmayacak yazın PS5 almam mantıklı değil mi? Hem 6-7 aydan bahsediyoruz oyun da çıkar biraz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı