PS5 Pro ilk izlenim

Bence PS5 normal alan almasın bosa artı bir de Pro'nun fiyatı Türkiye'ye göre tuzlu ama özelliklere bakarsak gayet normal gibime geliyor.

Hocam evet özelliklere göre fiyat PS5'ten pahalı olacaktı ancak döviz bazında da 800 euro çok pahalı. 800 euro fiyat olacaksa, disk okuyucu ve stant beraber gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Bu boş kutu içeriğine rağmen cidden pahalı fiyat bana göre.

Ben tam kutu içeriğini bilmediğim için dedim ama cidden gelmeli mesela bende yaklaşık 6 ay önce PS5 Slim aldım keşke stant gonderseler. Ama açıkçası pahalı.

Ben tam kutu içeriğini bilmediğim için dedim ama cidden gelmeli mesela bende yaklaşık 6 ay önce PS5 Slim aldım keşke stant gonderseler. Ama açıkçası pahalı.

Normalde fat kasa PS5'lerden stant çıkıyordu ancak Slim'den itibaren standı kullanıcıya lüks yaptılar.

Normalde fat kasa PS5'lerden stant çıkıyordu ancak Slim'den itibaren standı kullanıcıya lüks yaptılar.

Ayenen onun yerine küçük bir şey koydular oda hafifi dokunsan sallanıyor zaten bende standsız düz devam ediyorum.

Ayenen onun yerine küçük bir şey koydular oda hafifi dokunsan sallanıyor zaten bende standsız düz devam ediyorum.

O dandik ayaklar yan tutmak için hocam Pro'dan da çıkıyor. Açıkçası tüm PS5'ler bence dik çok daha karizma duruyorlar. Konsol dik kullanılmak için üretilmiş gibi zaten. O yüzden o ayrı satılan dik tutma standını aldım ben.

Aynen zaten yan durunca çok saçma duruyor sanki PS4 PS3 gibi ama bir fotoğrafini atarsanız sevinirim nasıl duruyor bir bakmak istiyorum.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Evet, mantıklı bir konsol değil ama para varsa alınır. Çok da kasmaya gerek yok bence.

Kutu içeriğinin boşluğu küfür etkisi yaratır bu arada.

Teşekkür ederim hocam. Kutuyu açarken zaten ağzımdan kaçtı birkaç süslü kelime Hadi dijital sürüm olarak yaptın, CD devri bitti artık dedin ama şu standı bari koyarsın ya. PS5 Slim dijital versiyon alan bir insandan Pro alan birinin farkını hissetmesi lazımdı.

Pardon hocam görmemişim şunun gibi yapan varmıdır başka be
Bu konsolu bulsaydım kutusunu bile açmazdım cidden çok şık özel seri bu

Yapay zeka çıktı mertlik bozuldu. Artık hem oyun firmaları hem donanım üreticileri yapay zekaya guvenerek hareket ediyor. PS4 vs PS4 Pro arasındaki fark çok büyüktü bir de şu ucube konsola bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…