PS5 Pro vs PC

Taha112

Femtopat
Daha fazla  
Benim şimdi cebimde 50bin lira param var. Genel olarak hikayeli oyunlar severim ve rahatıma düşkünüm. Rekabetçi oyunları çok sevmem bu sebeplerden PS5 Pro çok mantıklı geliyor ama PC alsam daha çok şey yapabileceğim ve bazı Türkçe bulunmayan oyunları da yamalarla halledip oynayabilirim o yüzden PC de mantıklı geliyor.

Benim şimdi cebimde 50bin lira param var. Genel olarak hikayeli oyunlar severim ve rahatıma düşkünüm. Rekabetçi oyunları çok sevmem bu sebeplerden PS5 Pro çok mantıklı geliyor ama PC alsam daha çok şey yapabileceğim ve bazı Türkçe bulunmayan oyunları da yamalarla halledip oynayabilirim o yüzden PC de mantıklı geliyor.
PC almanız bana daha mantıklı geliyor.

Yamalar vs çok önemliyse rahatına düşkün olman nedeniyle laptop iyi bir tercih olur bence.

Alınabilir ama zamlar bel büküyor son zamanlarda. Yoksa kesinlikle PS5 Pro al derdim, halihazırda bir kütüphanen yoksa PC al derim.

Kankam asıl Steam kütüphanemde bayağı bir oyun var.

Yamalar vs çok önemliyse rahatına düşkün olman nedeniyle laptop iyi bir tercih olur bence.

Yok laptop almam.

Ülkemiz şartlarında en doğru tercih PC olur + Dualsense alırsın. PS'da oyunlar adam akıllı indirime girmiyor ekonomik olarak düşünürsek mantıklı değil. PS Plus'ın da bir avantajı yok zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı