PS5 Pro vs PS5 Slim

Daha fazla  
Merhaba,

Uzun zamandır konsolda oyun oynamadım. Eskiden internet kafede PS2 oyunları oynuyordum. Şimdi işten eve geldiğim zaman 1-2 saat hikayeli oyunlarda vakit geçirebileceğim bir PlayStation almak istiyorum. İşim gereği hep bilgisayar başında olduğumdan dolayı eskisi gibi evde bilgisayarda çok vakit geçirmiyorum. Eski online oyun ortamımda yok. Samsung marka 77 inç 195 ekran 4K bir televizyonum var.

Sizce PS5 Slim mi yoksa geleceğe yatırımda olarak PS5 Pro mu almayalım? Alacağım ürünü ithalatçı garantili almayı düşünüyorum.

Merhaba,

Uzun zamandır konsolda oyun oynamadım. Eskiden internet kafede PS2 oyunları oynuyordum. Şimdi işten eve geldiğim zaman 1-2 saat hikayeli oyunlarda vakit geçirebileceğim bir PlayStation almak istiyorum. İşim gereği hep bilgisayar başında olduğumdan dolayı eskisi gibi evde bilgisayarda çok vakit geçirmiyorum. Eski Online oyun ortamımda yok. Samsung marka 77 inç 195 ekran 4K bir televizyonum var.

Sizce PS5 Slim mi yoksa geleceğe yatırımda olarak PS5 Pro mu almayalım? Alacağım ürünü ithalatçı garantili almayı düşünüyorum.

Pro gereksiz pahalı ben olsam düz Slim alır geçerdim. Paranıza yazık olur fiyat farkı aşırı var çünkü.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Alacağım cihazı yurt dışından getirme gibi bir imkanım yok. Nakit para harcamaya gerek duymadığımdan alacağım cihazı internet sitesi üzerinden ithalatçı garantili ve taksitle alacağım. Ayrıca PS+ Üyeliği de alacağım. Benim konsol cihazından beklentim koltuğa uzanıp büyük ekran tv de rahat bir şekilde uzun sürede istediğim oyunu veya yeni çıkacak oyunları güzel bir deneyim ile oynamak istiyorum o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı