PS5 Pro vs Slim

• Konuyu başlatan 56136
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 19.571

56136

Megapat
Merhaba.
PlayStation 5 alacağımda Pro'yu mu beklemek daha mantıklı yoksa Slim almak mı?
Arasında çok fazla FPS ve görüntu farkı acısından fark olur mu?

Merhaba.
PlayStation 5 alacağımda Pro'yu mu beklemek daha mantıklı yoksa Slim almak mı?
Arasında çok fazla FPS ve görüntu farkı acısından fark olur mu?
Merhaba, kesinlikle Slim daha mantıklı ama her zaman derim ki "sen bilirsin". Ben Slim seçerdim çünkü aralarında cidden ama cidden absürt derece fiyat farkı var, yeni özellikler güzel olsa da herkesin ekonomik durumu elverişli olamayacağından dolayı (sizi bilemem) değmez derdim şahsen.

Şu an PS5 performans modunda ağır oyunlarda 60 yerine 30-60 arası ortalama 40-45 fps veriyor. Pro sabit 60 verecektir. Lakin aradaki fiyat farkına 10 tane güncel oyun alırım şahsen.
Cahilimi maruz görünüz.
ilk defa playstation alacam şöyle düşünüyorum
PS5 pro alım diye düşünüyorum en azından PS6 cıkınca biraz da olsa PS5 pro ile iade ederim ve en az azından grafik farkı acaip uçuk bir seviye olmaz diye düşünüyorum.
Mantıklı mı bu?

Şu anda PS5 hali hazırda 60FPS ve 120FPS verebiliyor performans modlarında. Eğer bu 60FPS ve 120FPS’i aynı oyunda alırken neredeyse hiç bakmadığın arkadaki çalıları, levhaları vs. daha detaylı görmek istiyorsan elbette 2 tane PS5 slim parası verip 1 tane PS5 Pro alabilirsin. PS6’ya ise 3 sene kaldı. Son 3 senede ne kadar oyun çıkacak da PS5 Pro bariz önde olacak o da muamma. O yüzden PS5 Slim öneririm.

Aradaki fiyat farkı ve bu neslin oyunsuzluğunu düşündüğümüzde PS5 Pro almak tamamen saçmalık. PS5 Slim almak en mantıklısı.

Merhaba, kesinlikle Slim daha mantıklı ama her zaman derim ki "sen bilirsin". Ben Slim seçerdim çünkü aralarında cidden ama cidden absürt derece fiyat farkı var, yeni özellikler güzel olsa da herkesin ekonomik durumu elverişli olamayacağından dolayı (sizi bilemem) değmez derdim şahsen.
Dediğine katılıyorum ama acayip yabancısıyım Playstationa.

GTA 6 PS5 slimde oynanır mı oynanırsa nasıl oynanır aşırı muamma olduğu için PS5 Pro düşünülebilir yurt dışından alma imkanın varsa güzel olur

ilk defa playstation alacam şöyle düşünüyorum
PS5 pro alım diye düşünüyorum en azından PS6 cıkınca biraz da olsa PS5 pro ile iade ederim ve en az azından grafik farkı acaip uçuk bir seviye olmaz diye düşünüyorum.
Mantıklı mı bu?
Araya girdim kusura bakmayın. Bence o da mantıklı değil ki daha PS6'nın adı sanı dışında ortada hiçbir şey yok, tabii çıkacağı zaman neler olacak fiyatlarda onu bile bilmiyoruz.

Şu anda PS5 hali hazırda 60FPS ve 120FPS verebiliyor performans modlarında. Eğer bu 60FPS ve 120FPS’i aynı oyunda alırken neredeyse hiç bakmadığın arkadaki çalıları, levhaları vs. daha detaylı görmek istiyorsan elbette 2 tane PS5 slim parası verip 1 tane PS5 Pro alabilirsin. PS6’ya ise 3 sene kaldı. Son 3 senede ne kadar oyun çıkacak da PS5 Pro bariz önde olacak o da muamma. O yüzden PS5 Slim öneririm.
En fazla kafamı kurcalayan konu bu "PS6’ya ise 3 sene kaldı. Son 3 senede ne kadar oyun çıkacak da PS5 Pro bariz önde olacak o da muamma."🥹

Technopat Haberler

Geri
Yukarı