PS5 Pro'yu nasıl buldunuz?

Makaleler
9
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Açıkçası fanatiklik yapmadan sadece konsollar camiasında düşünerek eleştiri yapmanızı isteyeceğim. Yani TR'deki paraya biraz 50K'yi geçirtirsen 4080'li bile sistem toplayabiliyorsun onun ben de farkındayım. PC dünyası ile kıyas yapmayınız.
-PS5'e göre performans artışını yeterli buldunuz mu?
-Sizce son 3 senede PS6'ya kadar ne kadar fark açabilir? Özellikle GTA 6 gibi büyük yapımlar için soruyorum.
-Gerek var mıydı?
-Alanlar var mı aramızda?

Arkadaşlar merhaba. Açıkçası fanatiklik yapmadan sadece konsollar camiasında düşünerek eleştiri yapmanızı isteyeceğim. Yani TR'deki paraya biraz 50K'yi geçirtirsen 4080'li bile sistem toplayabiliyorsun onun ben de farkındayım. PC dünyası ile kıyas yapmayınız.
-Sizce son 3 senede PS6'ya kadar ne kadar fark açabilir? Özellikle GTA 6 gibi büyük yapımlar için soruyorum.
-Gerek var mıydı?

Alınabilirdi belki ama vergisi çok yüksek onun yerine PC toplamak daha mantıklı oluyor. Artış eh işte iPhone serileri gibi bir yeniliğini göremedim 2 3 oyun 8K 60 FPS oynatıyor gerisi aynı 5 ile.

Alınabilirdi belki ama vergisi çok yüksek onun yerine PC toplamak daha mantıklı oluyor. Artış eh işte iPhone serileri gibi bir yeniliğini göremedim 2 3 oyun 8K 60 FPS oynatıyor gerisi aynı 5 ile.
8K 60 fps video oynatıyor. Ben hala 4k 60 FPS oyun bile oynatamayacağını düşünüyorum. Çoğu oyunu.

Bazı oyunlarda 8K 60 FPS desteği var videosunu izlemiştim fakat 8K için hala erken. 4K 60 FPS oynatır PS 5 bile her oyunu kayıpsız oynatıyor Pro %15 fark ortaya çıkar ama araya değecek bir şey değil.
PS5'in 720p'den upscale ederek 60fps oynatamadığı oyun var. Yer yer 30'un altına düşüyor. Çok kayıpsız olduğunu düşünmüyorum.

-Gerek var mıydı?
8k 60 fps oynatacagi oyunlar oldugunu duydum, dogruysa parasini eder, bence 8k icin de o kadar da erken degil, ne kadar videolari ya da yayinlari yaygin olmasa da televizyonlari var. Ama 8k televizyon yoksa cok mantikli midir PS5 ile arasina o kadar para vermek bilemiyorum.

Ben 30 oyun oynadım belki denk gelmemişimdir bu benim fikirlerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yer yer 540p'ye düşen oyunlar var.

Benim arkadaşim aldi,bana getirdi disc sürücüsünü takmam icin,taktiktan sonrada 1 saat denedim konsolu, spider-man 2 ve FC 25 denedim,bu oyunlar icin pro güncellemesi vardi,grafik olarak pek fark göremedim ps5'le kıyasladığım zaman,yani abartılacak kadar degil pro,sonra youtubda videolara baktım,birazda ordan inceledim,bagzi oyunlarda fps düşüşü yasiyor,bence gta 6 60 fps açmaz, açsa bile fps düşüşü yasar,bana göre biraz erken çıkartılmış konsol,aslinda gta 6 çıktıktan sonra çıkartsalardi,ona göre biraz daha güçlü sistem yapsalarmis.

8k 60 fps oynatacagi oyunlar oldugunu duydum, dogruysa parasini eder, bence 8k icin de o kadar da erken degil, ne kadar videolari ya da yayinlari yaygin olmasa da televizyonlari var. Ama 8k televizyon yoksa cok mantikli midir PS5 ile arasina o kadar para vermek bilemiyorum.
Yok hocalarım 8K falan oynatmıyor, oynatamaz da zaten o donanımla imkansız neredeyse. Upscale ile oyuna girersin, 8K film dizi izlersin çünkü 8K çıkışı destekliyor ama onları zaten normal PS5 de yapıyor. Konsolun vaat ettiği durumlar: Daha iyi ışın izleme, kalite modunda 60FPS verebilme(TLOU2 hariç göremedik), Daha fazla depolama alanı gibi şeyler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı