PS5 Pro'yu nasıl buldunuz?

Arkadaşlar merhaba. Açıkçası fanatiklik yapmadan sadece konsollar camiasında düşünerek eleştiri yapmanızı isteyeceğim. Yani TR'deki paraya biraz 50K'yi geçirtirsen 4080'li bile sistem toplayabiliyorsun onun ben de farkındayım. PC dünyası ile kıyas yapmayınız.
-PS5'e göre performans artışını yeterli buldunuz mu?
-Sizce son 3 senede PS6'ya kadar ne kadar fark açabilir? Özellikle GTA 6 gibi büyük yapımlar için soruyorum.
-Gerek var mıydı?
-Alanlar var mı aramızda?
GTA 6 ve yeni oyunlar için gerek vardı aslında evet işlemci değişmedi 60 fps GTA 6 olmaz diyen var ama imkansız bence hesaplamislardir yani onu aslında güzel bir konsol fakat ülkemizde vergi aşırı fazla

Bir de nereden takas yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz?
Kegames, start oyun, konsol kulübü gibi yerlerden hocam. Ya da direkt sarı site veya bulunduğum ildeki bireysel satıcılar ile yapıyorum. Çizik vs. çok olmadığı taktirde sıkıntı olmuyor hocam. Ben 4 yıldır hep CD ile oynadım yeni çıkan oyunları neredeyse.

GTA 6 ve yeni oyunlar için gerek vardı aslında evet işlemci değişmedi 60 fps GTA 6 olmaz diyen var ama imkansız bence hesaplamislardir yani onu aslında güzel bir konsol fakat ülkemizde vergi aşırı fazla
60FPS olacaktır hocam ben 30FPS'te kalacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar merhaba. Açıkçası fanatiklik yapmadan sadece konsollar camiasında düşünerek eleştiri yapmanızı isteyeceğim. Yani TR'deki paraya biraz 50K'yi geçirtirsen 4080'li bile sistem toplayabiliyorsun onun ben de farkındayım. PC dünyası ile kıyas yapmayınız.
-PS5'e göre performans artışını yeterli buldunuz mu?
-Sizce son 3 senede PS6'ya kadar ne kadar fark açabilir? Özellikle GTA 6 gibi büyük yapımlar için soruyorum.
-Gerek var mıydı?
-Alanlar var mı aramızda?

PS4'üm yine elimde kaldı gibi gözüküyor. Gerçekten Sony'nin bizden bilgisayar almamızı istediğini düşünüyorum.

The Last of Us 1 de 4k yaptığın zaman 30 fps sınır koyuyor daha nasıl oyunları 8k da oynatacakmış bu.
Kutusunda dahi reklamı bile yok hocam 8K olayı palavradan ibaret öyle bir iddiaları da yok zaten. PS6 bile 8K'yı 30FPS'te zor açacaktır anca o zaman 8K reklamı yapılır bir oyun konsolunun.

PS5 ve PS5 Pro'yla kıyaslama videolarina baktim aralarinda hiç fark yok, neredeyse aynı, bir de utanmadan Sony bu cihaza 800€ istiyor.

Güzel bir şekilde incelemiş arkadaş hocam. Açıkçası benim hoşuma gitti. Bazı oyunlarda Pro'ya yönelik çalışmışlar. " PS5 Pro Enhanced" etiketini hak eden oyunlar olmuş yine de. PS5 Pro, kaplamaları ve PS5'teki o bulanıklığı ortadan kaldırıyor. Bir bakınız tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kutusunda dahi reklamı bile yok hocam 8K olayı palavradan ibaret öyle bir iddiaları da yok zaten. PS6 bile 8K'yı 30FPS'te zor açacaktır anca o zaman 8K reklamı yapılır bir oyun konsolunun.

Güzel bir şekilde incelemiş arkadaş hocam. Açıkçası benim hoşuma gitti. Bazı oyunlarda Pro'ya yönelik çalışmışlar. " PS5 Pro Enhanced" etiketini hak eden oyunlar olmuş yine de. PS5 Pro, kaplamaları ve PS5'teki o bulanıklığı ortadan kaldırıyor. Bir bakınız tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam kisisel almayinda, ben o incelemedeki adam kadar kolpa youtuber gormemisimdir. Cok fazla tarafli inceleme yapan content creater var, ama bu aralarinda halay basi. Asla guvenmeyin iceriklerine

Ben bayağı inceleme videolarina baktım PS5 kiyasliyorlar grafik ayni uzakliga bakiyorum aynı, benim arkadaşım aldı PS5 Pro, PS5'te var, bana yazdı bu ne bicin PS5 Pro grafikler aynı dedi geri iade etti PS5 Pro'yu.

İllaki artıları var ama iki misli fiyata satılacak bir olayı yok kesinlikle. 5 bilemedin 6 bin tl üstüne verilip alınabilecek bir cihaz bence. Hadi biraz abartalım 10 bin olsun. 50 bin verip bunu alan ya çok zengindir ya da başka bir şey şu anda söyleyemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı