PS5 Pro'yu nasıl buldunuz?

Hocam kisisel almayinda, ben o incelemedeki adam kadar kolpa youtuber gormemisimdir. Cok fazla tarafli inceleme yapan content creater var, ama bu aralarinda halay basi. Asla guvenmeyin iceriklerine
Anladım hocam, ben zaten kendisini bilirim ama takip etmem de yine de diğer içerik üreticilerinden ses çıkmadı kaç gündür bekledim. O yüzden videosunu görünce izledim kıyas yaptığı için PS5 ile de ondan sizlere attım.

Ben bayağı inceleme videolarina baktım PS5 kiyasliyorlar grafik ayni uzakliga bakiyorum aynı, benim arkadaşım aldı PS5 Pro, PS5'te var, bana yazdı bu ne bicin PS5 Pro grafikler aynı dedi iade etti PS5 Pro'yu.

Açıkçası 50K verdikten sonra beklediğini bulamaması normal. Yurt dışından alınabilir olduğunu düşünüyorum yine de. Çünkü bugün PS5'ten 5-6 en fazla 10K daha vererek Pro alınabiliyor.

İllaki artıları var ama iki misli fiyata satılacak bir olayı yok kesinlikle. 5 bilemedin 6 bin TL üstüne verilip alınabilecek bir cihaz bence. Hadi biraz abartalım 10 bin olsun. 50 bin verip bunu alan ya çok zengindir ya da başka bir şey şu anda söyleyemiyorum.

Kesinlikle katılıyorum, duyurusu yapıldığından beridir benim de söylediğim şey bu :)

Eğer GTA 6'nın hakkını tam olarak verebilirse, işte o zaman PS5 Pro gerçekten alınabilir bir konsol olur.
GTA 6'nın tam hakkını PC verir, yani bugün bence 4070 ve üzeri ekran kartına sahip kullanıcılar ultra ayarlarda oynarlar onun dışında PS5 Pro da konsollar içinde rakipsiz olduğu için en hakkını veren olacaktır.

Oyun dergileri GTA 6 60 FPS acamicaklarini söylüyorlar islemci ve GPU yetersiz diyorlar.

Rockstar işin ucunda hocam. Hatta take two CEO'su mu neydi GTA 6 için Series S'in bile optimizede problem yaratmadığını söyledi geçen günlerde. Series S 60FPS açar demiyorum yanlış anlaşılmasın, güçlü olan konsolların potansiyelini limitlemiyormuş dediklerine göre.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı