PS5 Pro'yu nasıl buldunuz?

Beklentiye bağlı. Benim için GTA 6 1080 de 60fps versin şuan için yeterli her oyunu bana hoş gelen grafiklerde oynuyorum 4K 60 FPS gibi bir isteğim yok. Ps5'imi satıp pro da almam şahsen gerek yok. 2027-28 de PS6 çıksın o zaman değiştiririz bana çekici gelmedi pro. O fiyata Türkiye'de güzel pc toplarsın ha konsol tadı ayrı.
Hocam açıkçası 4K takıntısı bende de yok. Yani ben yıllardır da anlamıyorum illa neden çözünürlüğü yüksek tutmaya çalışıyorlar. 4K'da mediumda 60FPS çalışacağına 1080P'de ultra grafik ayarlarında 60FPS çalışsın ben buna daha okeyim. Sadece GTA 6 için demiyorum tüm oyunlar için diyorum. 4K TV'de de 1080P oyun yapsalar kötü durmuyor hiç de zaten. Konsol çünkü çıkışı destekliyor.

Ps5 Pro alinir mı alinir ama alacağın oyunlara 30kyi gözden çıkarması lazım. Oyunlar ucuz olsa 50 bin lira az bu konsola ama zaten bir oyun 1500 lira en az, bu konsolu alacak kişi indirim kovalamayacak kadar parası olmali ki aldığına değsin ama bence şuan ps5 lerden biri alınacaksa slim alınmalı. Seneye ki oyunlara göre iş değişebilir. Ama alacak kişi Gta 6 oyununu oynayacam diyorsa alsın 50ye, sene başında zam gelir.

TR'de o kadar uçuk bir vergi biniyor ki çok mantıklı bakamıyorsun bu fiyatla ama yurt dışında 700 dolar civarına bence gayet tercih edileceğini düşünüyorum ben. PC ile aynı kefeye koymak ise saçmalık zaten, birebir aynı kitleye bile hitap etmiyorlar.

Ps5 Pro alinir mı alinir ama alacağın oyunlara 30kyi gözden çıkarması lazım. Oyunlar ucuz olsa 50 bin lira az bu konsola ama zaten bir oyun 1500 lira en az, bu konsolu alacak kişi indirim kovalamayacak kadar parası olmali ki aldığına değsin ama bence şuan ps5 lerden biri alınacaksa slim alınmalı. Seneye ki oyunlara göre iş değişebilir. Ama alacak kişi Gta 6 oyununu oynayacam diyorsa alsın 50ye, sene başında zam gelir.
Ben 50K'ye hiçbir şekilde tavsiye etmem bu cihazı. Bana göre hangi yönden bakarsan bak 50K edecek bir Pro değil.

Oyun fiyatları canımı sıkıyor. Zamlanmadan önce aldım bayağı oyun ama daha çok istiyorum alamıyorum. Örnek şuan mw2 2022 ve FC25 istiyorum tanesi 2.5-3k nasıl alayım durum sıkıntı.

Yurt dışında bile "Sadece içerik üreticileri ve harcayacak fazla parası olanlar alacak." düşüncesi hakim şu anda. Konsol tabii ki de hak etmediği kadar çok satacak, hatta Türkiye'de bu konsolu en çok alan insanların bulunduğu ülkelerden biri olabilir. Bizim oyuncu kitlemizde Sony fanboyu sayısı daha ağır basıyor(Elon Musk gibi woke karşıtı bir insan Türkiye'deki oyuncu kitlesini görseydi muhtemelen roketi uzaya değil ülkeye atmak isterdi). Ha tabii yurt dışında yine bir nebze kabul edilebilir olabilir ama Türkiye için 50.000TL fiyatla tamamen saçmalık bu cihaz.
Katılıyorum hocam.

Oyun fiyatları canımı sıkıyor. Zamlanmadan önce aldım bayağı oyun ama daha çok istiyorum alamıyorum. Örnek şuan mw2 2022 ve FC25 istiyorum tanesi 2.5-3k nasıl alayım durum sıkıntı.
Hocam CD'li sürüm ise cihaz, CD ile 2. el alıp tekrar takas veya al sat yaparak çarkı döndürün yoksa zor cidden. Ben öyle yapıyorum.

Ya konudan bağımsız bir şey soracağım yaşayan varsa ya da yardımı dokunabilecek var mı? Ps de pubg oynarken bazen FPS drop yiyorum gow Ragnarok GTA 5 cod gibi diğer oyunlarda denedim sorun yok pubg optimizasyon sıkıntı olabilir mi?

Katılıyorum hocam.

Hocam CD'li sürüm ise cihaz, CD ile 2. el alıp tekrar takas veya al sat yaparak çarkı döndürün yoksa zor cidden. Ben öyle yapıyorum.
Vallahi öyle yapacağım cdli de sorun çıkmaz inşallah çizik mizik.

Katılıyorum hocam.

Bir de nereden takas yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz?

Bende gow ve gow:r yi toplam 700e almistim tek kâr yaptığım o. The last of us 2 almak için aylardır bekliyorum en az 6 ay oldu hala alamıyorum 1250 çok geliyo. CD baksam diyorum toplu taşıma ile gitmek lazım oda yoruyor. Bloodborne alacaktım extra ile almak istemedim çünkü ben bunu 1 ayda bitirmem biliyorum baktım 700 lira, CD baktım 550 lira. Ama dediğim gibi 200 lira toplu taşıma zaten. CD ler keske ucuz olsa diyo insan fc25 4000 lira cdlerde, crackli ps3 al o fiyata daha iyi.

Bende gow ve gow:r yi toplam 700e almistim tek kâr yaptığım o. The last of us 2 almak için aylardır bekliyorum en az 6 ay oldu hala alamıyorum 1250 çok geliyo. CD baksam diyorum toplu taşıma ile gitmek lazım oda yoruyor. Bloodborne alacaktım extra ile almak istemedim çünkü ben bunu 1 ayda bitirmem biliyorum baktım 700 lira, CD baktım 550 lira. Ama dediğim gibi 200 lira toplu taşıma zaten. CD ler keske ucuz olsa diyo insan fc25 4000 lira cdlerde, crackli ps3 al o fiyata daha iyi.
Ben indirimde 1k ya çekmiştim tlou2 yi. 1k gibi fiyatlara AAA oyunlara değer indirime girerse alabilirsiniz bence. Mw2 ve FC25 bu fiyatlara inerse alacağım.

Ben indirimde 1k ya çekmiştim tlou2 yi. 1k gibi fiyatlara AAA oyunlara değer indirime girerse alabilirsiniz bence. Mw2 ve FC25 bu fiyatlara inerse alacağım.
O indirimi görmüştüm ama en azından 800 olsa diyip almamıştım. Yılbaşı indirimi olursa ve düşerse alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı