Tlou part 1 gibi oyunlarda 4k 60 verebiliyorsa (ki pek sanmıyorum ama) o zaman değebilir parasına. Ama 50k hala etmez bence ileride fiyat düşünce alınması mantıklı olabilir. PSSR mevzusu güzel duruyor ama bence upscale eden hiçbir teknoloji mantıklı değil çünkü görüntüyü her halükarda bozuyor. Sihir değil sonuçta bu. Bence normal PS5'in bile kalitede 60 FPS oynatması gerekiyordu aradaki grafik farkı zaten zar zor belli oluyor. Tabii 4k 60 Fps'yi neyde vereceği de önemli kalite mi performans modunda mı?Yok hocalarım 8K falan oynatmıyor, oynatamaz da zaten o donanımla imkansız neredeyse. Upscale ile oyuna girersin, 8K film dizi izlersin çünkü 8K çıkışı destekliyor ama onları zaten normal PS5 de yapıyor. Konsolun vaat ettiği durumlar: Daha iyi ışın izleme, kalite modunda 60FPS verebilme(TLOU2 hariç göremedik), Daha fazla depolama alanı gibi şeyler.
İlla ki FC'de PS5 drop yiyebiliyordu. Bunda FPS drop oldu mu? Bence zaten bu konsolun amacı daha iyi grafik, daha iyi FPS değil.Benim arkadaşim aldi,bana getirdi disc sürücüsünü takmam icin,taktiktan sonrada 1 saat denedim konsolu, spider-man 2 ve FC 25 denedim,bu oyunlar icin pro güncellemesi vardi,grafik olarak pek fark göremedim ps5'le kıyasladığım zaman,yani abartılacak kadar degil pro,sonra youtubda videolara baktım,birazda ordan inceledim,bagzi oyunlarda fps düşüşü yasiyor,bence gta 6 60 fps açmaz, açsa bile fps düşüşü yasar,bana göre biraz erken çıkartılmış konsol,aslinda gta 6 çıktıktan sonra çıkartsalardi,ona göre biraz daha güçlü sistem yapsalarmis.
Kesinlikle katılıyorum. Aynı döngü devam edecek bence hocam. Fidelity Pro, performance pro modları olacak. Kalite modunda yine 30FPS verecekken performans modda da 60FPS verebiliyor. Sadece her iki modda da grafikler daha iyi benim anladığım bu şimdilik.Tlou part 1 gibi oyunlarda 4k 60 verebiliyorsa (ki pek sanmıyorum ama) o zaman değebilir parasına. Ama 50k hala etmez bence ileride fiyat düşünce alınması mantıklı olabilir. PSSR mevzusu güzel duruyor ama bence upscale eden hiçbir teknoloji mantıklı değil çünkü görüntüyü her halükarda bozuyor. Sihir değil sonuçta bu. Bence normal PS5'in bile kalitede 60 FPS oynatması gerekiyordu aradaki grafik farkı zaten zar zor belli oluyor. Tabii 4k 60 Fps'yi neyde vereceği de önemli kalite mi performans modunda mı?
O zaman cok da parasini eden bir durum olmaz, genelde kilit oyun GTA 6 olacak bence, umarim onu 4k 60fps oynatir.Yok hocalarım 8K falan oynatmıyor, oynatamaz da zaten o donanımla imkansız neredeyse. Upscale ile oyuna girersin, 8K film dizi izlersin çünkü 8K çıkışı destekliyor ama onları zaten normal PS5 de yapıyor. Konsolun vaat ettiği durumlar: Daha iyi ışın izleme, kalite modunda 60FPS verebilme(TLOU2 hariç göremedik), Daha fazla depolama alanı gibi şeyler.
O zaman cok da parasini eden bir durum olmaz, genelde kilit oyun GTA 6 olacak bence, umarim onu 4K 60FPS oynatir.
Bencede 8K oynatmaz diye düşünüyorum,oynatsa bile little nightmare gibi oyunlari yaparlar 8k,4K 60 fps vaat ediyor sony,ama fps düşüşler yaşıyor Ps5 Pro,birde oyunlar enchanched güncellemesi aldı.Yok hocalarım 8K falan oynatmıyor, oynatamaz da zaten o donanımla imkansız neredeyse. Upscale ile oyuna girersin, 8K film dizi izlersin çünkü 8K çıkışı destekliyor ama onları zaten normal PS5 de yapıyor. Konsolun vaat ettiği durumlar: Daha iyi ışın izleme, kalite modunda 60FPS verebilme(TLOU2 hariç göremedik), Daha fazla depolama alanı gibi şeyler.
Benim tahminim 60 fps stabil oynatmaz biraz düşüşler yaşar,4k 60 fps hayatta oynatamaz Pro,2k 60 fps birazda droplar yaşar.O zaman cok da parasini eden bir durum olmaz, genelde kilit oyun GTA 6 olacak bence, umarim onu 4k 60fps oynatir.
Bence de 8K oynatmaz diye düşünüyorum, oynatsa bile little nightmare gibi oyunlari yaparlar 8k, 4K 60 FPS vadediyor Sony, ama FPS düşüşler yaşıyor PS5 Pro, bir de oyunlar enchanched güncellemesi aldı.
Sony PS sahiden iyi mi? Ben şüpheliyim, içini inceledim, çöp çöp çöp, ucuz nylon fasa fiso!
Bence de hocam, eger 4k 60 fps gibi bir durum olursa guzel olur, Rockstar genelde bu konularda iyi.Umarım hocam. GTA 6 için ben PS5'in de 1080P-2K arası çözünürlükte veya direkt 1080P'ye sabitli bir şekilde medium grafik kalitesinde 60FPS açacağını düşünüyorum. PS5 Pro'dan da beklentim 2K-4K arası çözünürlükte high grafik kalitesinde 60FPS açsın. Hatta grafikler high olsun varsın 1080p olsun ben ona da okeyim. Ama bazı insanlar çok abartıyor yok 60FPS açamaz, edemez. Rockstar optimize konusunda çok başarılı bir firma PS3'te GTA 5 oynadık, PS4'te RDR2 gibi halen daha çağımızdan geri kalmamış bir oyunu gayet güzel çalıştırdılar. O yüzden iki konsol için de 60FPS'i ben bekliyorum.
Valla hocam o zaman parasini eder mi tartisilir, cunku GTA kilit oyun oluyor genelde.Bencede 8K oynatmaz diye düşünüyorum,oynatsa bile little nightmare gibi oyunlari yaparlar 8k,4K 60 fps vaat ediyor sony,ama fps düşüşler yaşıyor Ps5 Pro,birde oyunlar enchanched güncellemesi aldı.
Benim tahminim 60 fps stabil oynatmaz biraz düşüşler yaşar,4k 60 fps hayatta oynatamaz Pro,2k 60 fps birazda droplar yaşar.