PS5 simülatör çıktı!

İster inan ister inanma ama mesajım sana değildi, öyle olsa alıntı yapardım.

Göz ardı listeme alıyorum seni. Ne kadar sinir bozucu çıktın yav.

Aslında sen çok yanlış konuya gelmişsin. PS5 fiyatının genç kitlenin dilinden düşmediğini belirtmişsin ki haklısın bu durumda ama diğer yazdıklarınla bu dediğin uyuşmuyor. Kullandığın üslup yanlış yani.

Ya senin sorunun mu var? Teknoloji forumu bu tabii ki parça ve konsol fiyatlarından şikayet edeceğiz. Siyaset yapmaya gelmedik hiçbirimiz buraya.
Ben de teknoloji için giriyorum fakat PS5 fiyatına ağlayıp duran bir güruh var sonuda gelmiyor faydalı içerik kalmadı. Pi desen "ehehehe PS5 fiyatı alamıyos ki". Kardeşim 20 yıldır alamadığın PS'ye şimdi üzülüyorsan hiç üzülme çünkü bir yirmi sene daha alamayacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:

20 yıldır PS alınabiliyordu canım son 3 sene dışında. 999 liraya PS4 aldım ben bu ülkede. Xbox One sahibiyim şu anda. Ama yenileyemiyorum. Boş konuşup milletin sinirini bozma.

Valla ben bu kanalı izlediğimden beri kafam rahat:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birader AKP'li damgası yiyeceğim diye yakınıyorsun ama bu laflarla böyle sanılman normal değil mi? Objektif olarak ülkenin doğruları ve yanlışlarını yani gerçeklerini dile getirirsen kimse damga vurmaz sana ama sen laf çarpıtarak bir tarafı savunmaya çalışıyorsun gibi geldi bana? Daha düne kadar PS4 bin liraydı, bu mu alınamıyor 20 yıldır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…