PS5 Slim alınır mı?

Yurt dışında fiyatları aynı zaten. Bulduğum standart kasa da 1200'lü CFI'lardan onda da sorun yok yani ama işte stant ve ısınma / ses olaylarından, fat kasa daha sağlıklı olacak gibi.

Doğrudur hocam. Stant farkı olmasa bana göre hiç alınmazdı zaten. Hayırlı olsun şimdiden.
 
Selamlar haziran da PS5 alacağım, Slim alınır mı sizce? Nereden alınır acaba.
Hangi CFI alınır acaba ilk defa konsol alacağım. PS5 Slim gözüme girdi, sizce alınır mı? Acaba.
Oynadığım oyunlar:
CoD.
EA FC 24.
Hikayeli oyunları oynamayı düşünüyorum

Merhaba. PS5'lerin ilk çıkandan günümüz Slim modele kadar hepsi neredeyse sorunsuz cihazlar. Eski nesillerde olduğu gibi şu CFI iyi bu kötü diyemeyiz bu nesilde. Hepsi çok başarılı. Nerede en ucuz bulursanız oradan alınız FAT ya da Slim fark etmez. Slim model de FAT kasaya göre yerine göre 5-10 derece daha sıcak çalışıyor bunun da negatif bir etkisi gerek oyuna gerek konsola yok. Bu yüzden hurafelere inanmayın.
 
Merhaba. PS5'lerin ilk çıkandan günümüz Slim modele kadar hepsi neredeyse sorunsuz cihazlar. Eski nesillerde olduğu gibi şu CFI iyi bu kötü diyemeyiz bu nesilde. Hepsi çok başarılı. nerede en ucuz bulursanız oradan alınız fat ya da Slim fark etmez. Slim model de fat kasaya göre yerine göre 5-10 derece daha sıcak çalışıyor bunun da negatif bir etkisi gerek oyuna gerek konsola yok. Bu yüzden hurafelere inanmayın.

Merhaba Hepsiburada'dan alacağım ithalatçı alacağım Bilkom garanti çok pahalı.
 
Fat kasa alacak iseniz CFI 12 serisi alın. En son üretim o. İşlemcisi CFI 10 ve 11 serisi gibi 7nm değil, Slim gibi 6nm. CFI 12 serisi FAT kasalar daha hafif ve ayrıca 20-30W daha az güç tüketiyor. Ben CFI 12 serisi cihaz kullandım. Çok memnun kaldım.
 
Konsollar PC değidir ısınma sorunu olmaz. Olsa da fark etmezsin çünkü hiçbir yerde kaç derece olduğu yazmaz. Düşünmeden oyun oynamak için PS5 çok güzel makine, şubattan beri PS5 Slim kullanıyorum memnunum.
 

Geri
Yukarı