PS5 Slim çift kollu diskli PS portal vs PS5 Pro

EfeKratoS

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı olur? (PS5 vs PS5 Pro) Xbox Series S'imi game Pass zammı ve depoloma yüzünden (500GB kart 10000 lira) satıp üstüne para koyup konsol alacağım bilgisayar al demeyin seneye 150 bin TL kadar bütçeyle bilgisayar alacağım. Amacım Xbox'u değerlendirmek, GTA6 oynamak ve bu 9 aylık sürede özel oyunları oynamak sizce mantıklı mı? Mantıklıysa Pro mu yoksa Slim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı olur? (PS5 vs PS5 Pro) Xbox Series S'imi game Pass zammı ve depoloma yüzünden (500GB kart 10000 lira) satıp üstüne para koyup konsol alacağım bilgisayar al demeyin seneye 150 bin TL kadar bütçeyle bilgisayar alacağım. Amacım Xbox'u değerlendirmek, GTA6 oynamak ve bu 9 aylık sürede özel oyunları oynamak sizce mantıklı mı? Mantıklıysa Pro mu yoksa Slim mi?
Portal yazin almistim asiri keyifli alet

Mantıklı öncelikle. Series S'in artık ekonomik tarafı bence kalmadı. Size önerim eğer GTA 6'yı gerçekten iyi oynamak istiyor, özel oyunlarda da 1-2 çıt daha iyi grafikler görmek istiyorum derseniz PS5 Pro alın derim. Ama tavsiyem yurt dışı olarak alın. Türkiye'de 60.000 TL gibi bir etikete değmez. GTA 6'nın en iyi PS5 Pro'da çalışacağına hem fikirsinizdir çünkü rakibi yok. Zaten Pro aldınız diye elinizde patlamayacak, istediğiniz zaman hızlı bir şekilde fazla değer kaybı olmadan da elden çıkarabilirsiniz.

Portal yazin almistim aşırı keyifli alet

İnternetim download 50 Mbit upload 16 sorun olur mu ev içinde

Mantıklı öncelikle. Series S'in artık ekonomik tarafı bence kalmadı. Size önerim eğer GTA 6'yı gerçekten iyi oynamak istiyor, özel oyunlarda da 1-2 çıt daha iyi grafikler görmek istiyorum derseniz PS5 Pro alın derim. Ama tavsiyem yurt dışı olarak alın. Türkiye'de 60.000 TL gibi bir etikete değmez. GTA 6'nın en iyi PS5 Pro'da çalışacağına hemfikirsinizdir çünkü rakibi yok. Zaten Pro aldınız diye elinizde patlamayacak, istediğiniz zaman hızlı bir şekilde fazla değer kaybı olmadan da elden çıkarabilirsiniz.

Sony Playstation PS5 Pro 2 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri Pro alırsam bundan alırım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı