PS5 Slim Digital Edition CFI2016 yoğun uğultu sesi

Elyidos

Kilopat
Merhaba, ben X sitesinden CFI2016 kodlu PS5 Slim Digital Edition satın almıştım. Ancak ürün oyuna girdikten 10 dakika sonra inanılmaz bir şekilde uğultu yapmaya başlıyor. Sebebini anlamadıgım şekilde oyundan cıktıktan sonra o ses geçiyor. Gece oynuyorken cihazdan metrelerce uzak olmama rağmen o sesi duyuyorum. Yükselen bir uğultu sesi ve sürekli devam ediyor. Coil Whine'da var zırıltı şeklinde cihazı açar açmaz başlıyor hadi bu kronik dedik. Ama bu uğultu çok can sıkıyor. Bu sorunu yaşayan var mı? Ve aynı cihazı kullanıp bu sorunu yaşatmayan cihazların bölge kodu nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uğultudan kasıt fan sesi mi acaba? Aynı cihaz bende de var. Biraz sesli çalışıyor. Oyundan çıkınca sesin kesilme sebebi konsolun oyun oynanmadığı için o kadar zorlanmaması. Buna geçmeden önce Xbox Series S vardı, güçleri aynı değil tabi ama çıt çıkmıyordu Series S'ten.

Fan sesi sanırım başka bir anlam yükleyemedim çünkü. Zırıltılı da çalışıyor. Bobin zırıltısı olabilir o ama fan sesi çok yüksek. Sizde de mi aynı oyuna girince uçağın içindeki gibi bir uğultu oluyor? Ya da başka yaşayan/yaşamayan var mı bu sorunu.

Fan sesi sanırım başka bir anlam yükleyemedim çünkü. Zırıltılı da çalışıyor. Bobin zırıltısı olabilir o ama fan sesi çok yüksek. Sizde de mi aynı oyuna girince uçağın içindeki gibi bir uğultu oluyor? Ya da başka yaşayan/yaşamayan var mı bu sorunu.
Şimdi herkesin ses algısı farklı. Çok aşırı rahatsız edici bir ses yok özellikle alıştıktan sonra ama bariz şekilde duyulabilecek bir sesi var aletin. Slim versiyonu için bu sorundan bahseden çok kişi var. Alet küçüldüğü için daha kolay ısınıyor gibi haliyle fanlar daha kuvvetli çalışıyor Fat kasaya göre. Tabi burda aynı sesten mi bahsediyoruz onu bilmiyorum. Belki sizin cihazda bir problem vardır ve ekstradan sesler duyuyor olabilirsiniz.

Hocam ciddi bir uğultu vardı, yalnız şöyle bir durum var çözdüm gibi. Yabancı forum sitelerinde konuyla ilgili araştırma yaparken birisi ‘slim cihazlarınızı duvara mobilyaya yakın koymayın, etrafı açık ve bol hava akışının olacağı bir yere konumlandırın. Hem fat kasadan daha sıcak olduğu için dar alanda daha çok ısınır, hem de çıkan bobin vızıltısı sesi duvardan yankı yapıp daha çok duyulur.' önceki pozisyonunda arka kısmı duvara yakındı duvar bile aşırı sıcaktı elimi koydugumda. Mantıklı geldi denedim çok hafif bir vızırtı sesi dışında ses kalmadı yaklaşık 3 saattir aralıksız oynuyorum. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı