PS5 Slim mi alınmalı yoksa PS5 Pro mu beklenmeli?

haliol

Decapat
İnşallah yakında konsol alacağım PS5 Slim almayı düşünüyorum ama yaz aylarında PS5 Pro çıkacak diyorlar ve performans farkı bayağı olacak gibi, hangisi alınır?

PS5 Pro çıktığında ucuz olmayabilir. Şu an PS5 Slim 1 asgari ücrete satılıyor, güzel bir fiyat. Bana kalırsa direkt PS5 alma. Bende 4080 Super'li sistem var, gittim PS5 aldım. Ragnarok, Spider-Man 2 ve Last of Us part 2 için. Last of Us 2 dizinin yeni sezonuyla geliyor, ragnarok bu eylül'de geliyor. Ghost of tsuhishima geldi, forbidden West geldi. Her sene birçok PS oyunu artık bilgisayara geliyor. O paraya PS5 alacağıma keşke başka bir şey alsaydım diyorum kendime. Aldığıma kesinlikle pişmanım. Oyunları da ucuz değil zaten. Ragnarok 2000TL Spider-Man 2 2000TL şu an. Yeni çıkan oyunları xboxtaki direkt olarak ps plus kütüphanesine de eklenmiyor illa o 2k'yı bayılmanız gerekiyor.

Yıl sonunda çıkacağına dair iddiaları var, Pro'nun. Güç olarak normal PS5'ten %40-50 arası güçlü olacağı söyleniyor. İddia sonuçta bu, bekleyebiliyorsanız bekleyin yıl sonuna kadar.

Yoksa Slim alın geçin, sonuçta neslin sonuna kadar yine idare edecektir. Fiyat olarak da Pro'nun 550-600 dolar olacağını şahsen düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı