Merhaba yaklaşık 3 haftadır PS5 Slim kullanıcısıyım ve tavsiye ederim, ben de konu açmıştım kararsızdım ve Slim daha ucuz olduğu için diğer arkadaşların da söylediği gibi Slim aldım CD'li versiyonu, 18-20K TL civarında tek kollu rahatlıkla bulabilirsiniz. Oyun olarak bayağı oyun aldım günümüzdeki bir çok PS exclusive oyunları ve başka AAA oyunlar, saatlerce oyun oynama konusunda hiçbir sorun yok, içiniz rahat etsin diye söylüyorum, zaten sorun olacak bir sebep yok ikisi de aslında aynı ürün, çok ufak farklılıklar var kasa boyut farkı, SSD depolama alanı boyutu farkı ve içlerinde kullanılan parçaların sanırım işlemcinin aynı olsa bile daha küçük olması gibi tam emin değilim bu konuda, ama Slim her zaman böyleydi aynı ürün ve aynı performans o konuda şüpheniz olmasın yani bir oyunu açtığınız zaman iki ürün de size aynı performansı veriyor, kullanıcı ise kendi tercihine ve bütçesine göre alıyor. Ayrıca, Slim daha ince ve küçük olanıysa Fat olanı düşünemiyorum bile çünkü bence bu bile büyük ve iyi ki bunu almışım, aksi halde konumlandıramayacaktım, küçük bir yerim var ama dediğim gibi performans olarak hiçbir farkları yok çünkü içlerinde kullanılan donanım aynı. O yüzden bence bu daha iyi demek doğru olmaz, size göre. Elbette ilerde PS5 Pro veya farklı modeller gelirse o zaman daha yüksek performanslı olacağı için o zaman ''daha iyi'' diyebiliriz. Uzun yazdıysam özür dilerim, içiniz rahat olsun diye detaylı anlatmak istedim.