PS5 şu an alınır mı?

Şu anda elimde 6 aylık Series S var PS4'ten geçmiştim. 1 yıllık Game Pass üyeliğimin 6 ayı bitti. 1080p TV'de keyifli anlar yaşatıyor Game Pass'te oynamak istediğim ( 20 oyun) ve marketten satın aldığım oyunlarda (3-4 oyun satın aldım) ancak son günlerde telefona zam geldi. Konsolada gelir diye düşünmüyor değilim. Normalde planım 1 hafta içinde 2K monitör alıp koca yazı Series S ile geçirip eylül-Ekim ayı gibi PS5 almaktı. Ancak bir arkadaşım hemen yarın git Series S sat PS5 al dedi sizce mantıklı olur mu? 6 ay üyelikten ve oynamak istediğim 25 oyundan vazgeçmeye değer mi?

1- Çok absürt 8-10 bin TL zam gelmesinden korkuyorum.

2- Ürün zamlanırsa elimdeki Series S cihazınında değeri artmaz mı?

3- Normalde 1 yıl garantili PS5 + 2. Kol + 3D Pulse almak istiyordum. 20-21 bin gibi bir rakam çıkıyor ortaya şu an.
Hocam yani konsol fiyatlarından ben de tedirginim ancak zannımca bu fiyatlara yakın gider çok artmaz. Çünkü artışın ilk sebebi karaborsaydı. Sony'nin yaptığı açıklama ile de stok sorunlarını çözdüklerini söylediler. Bu durumda çok artışa geçeceğini düşünmem. İnşAllah bende Temmuz'da almayı düşünüyorum. Umarım çok zam gelmez. İthalatçı garantili baktınız mı?

Bakıp yazarım hemen hocam
03124010740 Bu numara ise 3-4 defa sordum, Avrupa ürünü olsa bile TR'de garanti yok diyorlar.

kutuda pal2 yarım dünya varsa avrupa ürünüdür
Garanti için sormuştum hocam.

03124010740 Sony TR bu numara olarak buldum ve Avrupa ürünün de TR'de garantisi olmadığını net bir şekilde belirtiyorlar.

Şu anda elimde 6 aylık Series S var PS4'ten geçmiştim. 1 yıllık Game Pass üyeliğimin 6 ayı bitti. 1080p TV'de keyifli anlar yaşatıyor Game Pass'te oynamak istediğim ( 20 oyun) ve marketten satın aldığım oyunlarda (3-4 oyun satın aldım) ancak son günlerde telefona zam geldi. Konsolada gelir diye düşünmüyor değilim. Normalde planım 1 hafta içinde 2K monitör alıp koca yazı Series S ile geçirip eylül-Ekim ayı gibi PS5 almaktı. Ancak bir arkadaşım hemen yarın git Series S sat PS5 al dedi sizce mantıklı olur mu? 6 ay üyelikten ve oynamak istediğim 25 oyundan vazgeçmeye değer mi?

1- çok absürt 8-10 bin TL zam gelmesinden korkuyorum.

2- ürün zamlanırsa elimdeki Series S cihazınında değeri artmaz mı?

3- normalde 1 yıl garantili PS5 + 2. kol + 3D Pulse almak istiyordum. 20-21 bin gibi bir rakam çıkıyor ortaya şu an.

PS 5 Türkiye adına satışları düşük bir model. Yani zam getirmek Sony adına daha da zarar olur. Bu yüzden maksimum 2 bin lira zam gelir. (bence gelmez de diyelim geldi.) Ayrıca Series S satarken 6 aylık Game Pass var diye belirtirseniz daha da pahalıya satabilirsiniz. Ayrıca PS Plus da var. 6 aylık Pass parasına bir yıllık PS Plus alabilirsiniz.

03124010740 Bu numara ise 3-4 defa sordum, Avrupa ürünü olsa bile TR'de garanti yok diyorlar.

Garanti için sormuştum hocam.

03124010740 Sony TR bu numara olarak buldum ve Avrupa ürünün de TR'de garantisi olmadığını net bir şekilde belirtiyorlar.
benim xboxta amerikan geldi sitede 1 yıl garanti var yazıyorda geçmiyormuş TR'de avrupanın geçmesi lazım çokta kafaya takma bence bozulmaz en kötü kolda drfit oluyormuş

Hocam yani konsol fiyatlarından ben de tedirginim ancak zannımca bu fiyatlara yakın gider çok artmaz. Çünkü artışın ilk sebebi karaborsaydı. Sony'nin yaptığı açıklama ile de stok sorunlarını çözdüklerini söylediler. Bu durumda çok artışa geçeceğini düşünmem. İnşAllah bende Temmuz'da almayı düşünüyorum. Umarım çok zam gelmez. İthalatçı garantili baktınız mı?
İthalatçı yarın alıyorum 14.500 CD'li 13.500 dijital cd'li alıyorum ps4 2. el diskli oyunlar çok ucuza gidiyor. teknomarketten asla almam çalışan maaşı ve kira için ekstra 7-8bin lira vermem sistemin kölesi olmam :D esnaf candır sadece 1-2yıl kendisi garanti veriyor ona dikkat et kutuya falanda bak

03124010740 bu numara ise 3-4 defa sordum, Avrupa ürünü olsa bile TR'de garanti yok diyorlar.

Hocam numarayı bulamadım arama kayıtlarımda. Tam olarak da hatırlamıyorum. Ama yaklaşık 2 ay önce aramıştım. Bende PS5'i Polonya'dan almadan önce arayıp aynen şu şekilde sordum; Polonya'dan aldığım PS5'in Türkiye'de garantisi geçerli olur mu? Temsilcide bana; Avrupa ülkelerinden alınan PS5'in yine Avrupa ülkelerinin içinde faturasıyla birlikte 1 yıl garantisi olur. Yani Türkiye'de faturasıyla birlikte 1 yıl garantisi olur. Dedi.

Hocam numarayı bulamadım arama kayıtlarımda. Tam olarak da hatırlamıyorum. Ama yaklaşık 2 ay önce aramıştım. Bende PS5'i Polonya'dan almadan önce arayıp aynen şu şekilde sordum; Polonya'dan aldığım PS5'in Türkiye'de garantisi geçerli olur mu? Temsilcide bana; Avrupa ülkelerinden alınan PS5'in yine Avrupa ülkelerinin içinde faturasıyla birlikte 1 yıl garantisi olur. Yani Türkiye'de faturasıyla birlikte 1 yıl garantisi olur. Dedi.
Hocam son 1 ayda falan değişti bu işte. O yüzden güncel bilgi arıyorum ben de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı