Şu an PlayStation 5 alınır mı?

ARZEX

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu an PlayStation 5 alınır mı? Yoksa Slim sürüm beklenirmi ya da Slim versiyon ile normal versiyonu arasında çok performans farkı olur mu?

Yeni çıkan exclusive oyunlar satış anlamında beklentileri karşıladıktan bir müddet sonra PS plusa gelir. Uzun vadede Game Pass sistemiyle yarışabilmek için + PS Plus üyelerini ekosistemin içinde tutmak için kütüphaneyi güncellemek ve zenginleştirmek durumundalar.

Spider-Man'in eklenmesi için bir 5 yıl daha beklemek gerek bence. Hem Starfield çıktığı gibi Game Pass'e geliyorken PS Plus'ın böyle yapması komik bir de rakip olacaklar.

Spider-Man'in eklenmesi için bir 5 yıl daha beklemek gerek bence. Hem Starfield çıktığı gibi Game Pass'e geliyorken PS Plus'ın böyle yapması komik bir de rakip olacaklar.
Haklı olabilirsiniz. Elimde büyülü bir küre yok ne zaman geleceğini kestirmem mümkün değil 😂Ben her exclusive oyunun ama 2 yıl ama 5 yıl bir noktada ps plus kütüphanesine de ekleneceğini düşünüyorum

Ha başlık sahibine yönelik şunu da ekleyim. Eğer iyi bir bilgisayarın yoksa önce bilgisayar al bence. PS5 ve Xbox Series X bir sonraki step gibi geliyor bana.

Kesinlikle alınır. Yıllardır PC oyuncusuydum. İlk ve son konsolum PS1 idi. PS5'e geçtim. TV olarak OLED ile güncelleme yaptım. PS Plus aboneliği var tabii oyunlara da biraz bütçe ayırmak gerekiyor. Şu an keyfim çok yerinde. Neden bunca zamandır konsolu boşlamışım dedim kendime. Tabii bunun en büyük etkenlerinin arasında evlenmiş olmam olabilir 😂

Sony oyunlarına ciddi para harcıyor o yüzden ps plus'a ilk günden koymuyorlar çünkü koyarlarsa zarar ederler o yüzden.

Şu an PlayStation 5 alınır mı? Yoksa Slim sürüm beklenirmi ya da Slim versiyon ile normal versiyonu arasında çok performans farkı olur mu?
Evet alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı