1 yıllık garanti bozulmasın istiyorum yoksa eminim fandaki tozda aşırı fazladır fanı açmak için de garanti stickerini çıkarmak gerekiyorİçini de iyice temizleyebilirseniz cihaz daha rahat edebilir. Fazla toz fazla ses ve ısınmaya neden olabilir. Eğer yapabilirseniz yüzeysel temizlikle yetinmeyip içini de temizlemenizi öneririm.
Garantiye yollayamaz mısınız temizlik için falan? Kusura bakmayın tam bilmiyorum Sony'nin garanti olaylarını falan ama garantide temizlik yapılıyorsa falan yollayabilirsiniz.1 yıllık garanti bozulmasın istiyorum yoksa eminim fandaki tozda aşırı fazladır fanı açmak için de garanti stickerini çıkarmak gerekiyor
1 yıllık garanti bozulmasın istiyorum yoksa eminim fandaki tozda aşırı fazladır fanı açmak için de garanti stickerini çıkarmak gerekiyor.
Fan sesi ısınmayı düşürdü müKapakları açıp temizle, ben de korkuyordum açmaya ama açtım.
Tamam ama benimki zor oyunlarda sanki bı tik fazla ısınıyor içide yani şimdi siz 4 yıl kullanmış siniz ama benimki 10 yılda topliyacak tozBen neredeyse 4 yıldır PS5 kullanıyorum hiç temizlemedim ne fan sesi arttı ne ısınması. Bilgisayar gibi düşünmeyin lütfen. O yüzden daha 1 sene garantiniz de varken riske girmenin anlamı yok. Zaten PS5 konsollarında fan sesi yok, bobin sesi var. Coil Whine yani. O da güç kaynağından geliyor toz almayla falan baskılanıp azaltılacak bir ses değil maalesef.
fan sesi ve ısınma yoktu. bi tek fifa da ısınıyordu. Öylesine temizledim. Yine tozlandı amaFan sesi ısınmayı düşürdü mü
Ses fan sesi gibi ama coil whinede az var amaBen neredeyse 4 yıldır PS5 kullanıyorum hiç temizlemedim ne fan sesi arttı ne ısınması. Bilgisayar gibi düşünmeyin lütfen. O yüzden daha 1 sene garantiniz de varken riske girmenin anlamı yok. Zaten PS5 konsollarında fan sesi yok, bobin sesi var. Coil Whine yani. O da güç kaynağından geliyor toz almayla falan baskılanıp azaltılacak bir ses değil maalesef.
Bendede ısınma uyarısı vermedi ama elimle bakıyorum çok sıcak oluyorfan sesi ve ısınma yoktu. bi tek fifa da ısınıyordu. Öylesine temizledim. Yine tozlandı ama![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.