PS5 vs PS4 Pro

ConnprRk800

Femtopat
Daha fazla  
PS4 Pro'lar 12K civarı. PS5'ler ise 21k civarı. TV'den oynayacağım ve TV 1080p 60Hz. Xbox önermeyin hikayeli oyun seviyorum ve beni tatmin eden oyunlara sahip tek konsol Sony.
Eğer PS5 alsam 1080p 60Hz'de TV'de gereksiz mi olur? PS4 Pro alsam 9K daha ucuza ne gibi eksikliğim olur. PS4 serisinde arayüzde kasma ve 30FPS zor verme gibi sorunlara ek çok fan çalıştırma sorunu var diyorlar. sıcak bir şehirdeyim sorun olur mu?

PS4 Pro alınmaz kesinlikle PS5 almalısın. Güncel oyunlarda PS4 Pro rezalet.

Hocam pek bilmiyorum ama PS5 alan insanların bir kısmı PS4 Pro alıp üste kalan paraya oyun alsaydım diye pişman. PS4 Pro alanlarda PS5 alanlardan farkımız yok diye mutlu. Neden PS4 Pro alınmaz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İleriye dönük bir cihaz istiyorsanız PS5, ben yeni oyunları kötü grafik ve 30 FPS oynarım diyorsanız PS4 Pro.

PS4 Pro'lar 12K civarı. PS5'ler ise 21k civarı. TV'den oynayacağım ve TV 1080p 60Hz. Xbox önermeyin hikayeli oyun seviyorum ve beni tatmin eden oyunlara sahip tek konsol Sony.
Eğer PS5 alsam 1080p 60Hz'de TV'de gereksiz mi olur? PS4 Pro alsam 9K daha ucuza ne gibi eksikliğim olur. PS4 serisinde arayüzde kasma ve 30FPS zor verme gibi sorunlara ek çok fan çalıştırma sorunu var diyorlar. sıcak bir şehirdeyim sorun olur mu?
Yeni çıkan oyunları oynatmaz, eski ama hala güncelleme alan oyunların desteği kesilir. Destek bitiyor yani ufaktan PS4'e. Şu an alırsınız ama uzun vadeli kullanamazsınız.

Hocam pek bilmiyorum ama PS5 alan insanların bir kısmı PS4 Pro alıp üste kalan paraya oyun alsaydım diye pişman. PS4 Pro alanlarda PS5 alanlardan farkımız yok diye mutlu. Neden PS4 Pro alınmaz?

Hocam çok fazla drop giriyor. Zaten 30 FPS gözlerimi ağrıtıyor bir de droplar ile uğraşıyoruz.

Eğer PS5 alsam 1080p 60Hz'de TV'de gereksiz mi olur?
Hayır zaten çoğu oyun 1080p 60hz. 2 veya 4k'da 60fps oynatan oyun az.

PS4 Pro alsam 9K daha ucuza ne gibi eksikliğim olur. PS4 serisinde arayüzde kasma ve 30FPS zor verme gibi sorunlara ek çok fan çalıştırma sorunu var diyorlar. sıcak bir şehirdeyim sorun olur mu?
PS4 Pro alman seni güncel oyunlardan -gelecekte-, görüntüden, güncellikten ve kaliteden mahrum edecek. PS4 arayüzünde kasma sorunları tabi olabilir, eğer bu ikisi arasında bir tercih yapılacaksa ve uzun vadede değiştirmem diyorsanız Ps5, tartışmasız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı