PS5 vs PS5 Pro

Bütçe olursa Pro alınabilir.

Bütçe olursa Pro alınabilir.

Bütçe var zaten hocam mantık olarak sordum Astro bot bundle çok iyi geldi cunku.

TR garantili 50 k ama itahalatçı almak hem mantıklı hemde mantıksız.
İthalatçı garantili alırım pro alırsam suana kadar hep ithalatçı garantili konsol aldım sorun yaşamadım

Hocalarim çok kararsızım monitor 1080p ve Astro bot bundle hem distributor garantili hem oyunlu ote yandan almisken en iyisini mi alsam dusuncesi.

Son düzenleme:
Hocalarim çok kararsızım monitor 1080p ve Astro bot bundle hem distributor garantili hem oyunlu ote yandan almisken en iyisini mi alsam dusuncesi.

AC Shadows'a bir bak bakalım hocam. Aradaki fark bariz PS5 Pro daha iyi oyun oynatıyor ki bu 3. parti ve Ubisoft oyunu :) Gerek GTA 6 gerekse bundan sonra gelecek 3. parti ve 1. parti oyunlarda Pro daha iyi oyun deneyimi sunacak. O sebepten almışken Pro alın derim Astro bot ve garanti olayına da bakmayın. Alacağınız esnaflar da zaten size 1 yıl garanti veriyorlar zaten kolay kolay da sorun çıkaran makine değiller. Her şey çözünürlük değil zaten insanlar sanki PS5, 1080-2K makinesi Pro 4K makinesi gibi algılıyorlar. Halbuki 2 konsol da performans ve kalite modlarında aynı çözünürlükte açıyorlar. Ancak dokular ve grafiklerde Pro farkını gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AC Shadows'a bir bak bakalım hocam. Aradaki fark bariz PS5 Pro daha iyi oyun oynatıyor ki bu 3. parti ve Ubisoft oyunu :) gerek GTA 6 gerekse bundan sonra gelecek 3. parti ve 1. parti oyunlarda Pro daha iyi oyun deneyimi sunacak. O sebepten almışken Pro alın derim Astro bot ve garanti olayına da bakmayın. Alacağınız esnaflar da zaten size 1 yıl garanti veriyorlar zaten kolay kolay da sorun çıkaran makine değiller. Her şey çözünürlük değil zaten insanlar sanki PS5, 1080-2K makinesi Pro 4K makinesi gibi algılıyorlar. Halbuki 2 konsol da performans ve kalite modlarında aynı çözünürlükte açıyorlar. Ancak dokular ve grafiklerde Pro farkını gösteriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet gordum bariz şekilde fark var Pro almaya karar verdim yeni açtığım konuyada bakar misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı