PS5 vs PS5 Pro

Yorum yazanların birçoğunun “pro daha pahalıdır o zaman kesin daha iyidir” kafa yapısıyla Pro al dediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
1080p için Pro almak çok gereksiz olur ve o bundle fiyat olarak bulunmaz nimet. Kimse söylememiş fakat ithalatçı garantide sıkıntı yaşayan çok kişi var, açılmış ürün gönderilenler, hasarlı ürün alanlar, çizik kol alanlar vs vs. bu işler öyle “haa kesin daha pahalı ve adında Pro var o zaman kesin daha iyi ehuehehe” diyerek olmuyor. Ucuz etin yahnisi yenmez ithalatçı garantiye güvenmemeni tavsiye ederim. Hele bu fiyatlara kesinlikle o bundlei kaçırma derim.

Yorum yazanların birçoğunun “pro daha pahalıdır o zaman kesin daha iyidir” kafa yapısıyla Pro al dediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
1080p için Pro almak çok gereksiz olur ve o bundle fiyat olarak bulunmaz nimet. Kimse söylememiş fakat ithalatçı garantide sıkıntı yaşayan çok kişi var, açılmış ürün gönderilenler, hasarlı ürün alanlar, çizik kol alanlar vs vs. bu işler öyle “haa kesin daha pahalı ve adında Pro var o zaman kesin daha iyi ehuehehe” diyerek olmuyor. Ucuz etin yahnisi yenmez ithalatçı garantiye güvenmemeni tavsiye ederim. Hele bu fiyatlara kesinlikle o bundlei kaçırma derim.

Hocam daha once butun konsollarimi ithalatçı garantili aldım hiçbir sorun yasamadim kutuyu açarken video çekersen zaten o olabilecek sorunları engellemiş oluyorsun yaza 1440 p monitor alacağım ayrıca AC Shadows'ta çok belli farklar var yani Pro'nun gucu tam anlamıyla kullanılıyor ondan Pro alacağım birçok oyunda yuksek PC'lerle kapisiyor.

Bende senin konsoldan anlamadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Daha Pro'daki farkın çözünürlük olduğunu sanıp da millete ezikçe cümlelerinle tavsiye verip diğer yorum yazanları da küçümseme, önce araştır gel ondan sonra konuş. 4 yıldır PS5 kullanıcısıyım aktif olarak 3 aydır da PS5 Pro kullanıcısıyım halen daha PS5 Fat kasaya da sahibim kardeşim. Pro ile düz PS5, ikisi de kalite modlarında ve performans modlarında aynı çözünürlükte oyunları çalıştırıyorlar. PS5, Low-medium grafiklerde açıyorsa Pro medium-high grafiklerde açıyor. Işıklandırmalar ve dokular Pro'da daha iyi. Yani pahalı olduğu için iyi demiyoruz. 1080P için de Pro alınır, farkını gösterir 4K için de Pro alınır farkını gösterir özellikle bundan sonra çıkacak oyunlarda.
İthalatçı garantiyi de alırken yorumlara bakılır, satan esnafa bakılır. Belli başlı köklü esnaflardan alırsa hiçbir sıkıntı yaşamaz. Bir sıkıntı olduğunda da anında ilgilenen kaliteli esnaflarımız var. Sen alışveriş yapmadan yine konuşuyorsun oradan buradan duyma yorumlarınla. Gidip de hak etmeyen cihaza 50K de vermeyecek insanlar.

Bende senin konsoldan anlamadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam. Daha Pro'daki farkın çözünürlük olduğunu sanıp da millete ezikçe cümlelerinle tavsiye verip diğer yorum yazanları da küçümseme, önce araştır gel ondan sonra konuş. 4 yıldır PS5 kullanıcısıyım aktif olarak 3 aydır da PS5 Pro kullanıcısıyım halen daha PS5 fat kasaya da sahibim kardeşim. Pro ile düz PS5, ikisi de kalite modlarında ve performans modlarında aynı çözünürlükte oyunları çalıştırıyorlar. PS5, Low-medium grafiklerde açıyorsa Pro medium-high grafiklerde açıyor. Işıklandırmalar ve dokular Pro'da daha iyi. Yani pahalı olduğu için iyi demiyoruz. 1080p için de Pro alınır, farkını gösterir 4K için de Pro alınır farkını gösterir özellikle bundan sonra çıkacak oyunlarda.
İthalatçı garantiyi de alırken yorumlara bakılır, satan esnafa bakılır. Belli başlı köklü esnaflardan alırsa hiçbir sıkıntı yaşamaz. Bir sıkıntı olduğunda da anında ilgilenen kaliteli esnaflarımız var. Sen alışveriş yapmadan yine konuşuyorsun oradan buradan duyma yorumlarınla. Gidip de hak etmeyen cihaza 50k de vermeyecek insanlar.

Zengin olman bilgili olduğun anlamına gelmiyor, 2 katı fiyat farkı var arasında. 1080p için hiçbir manası yok çok az fark hissedersin ve 2 katı para verirsin. Kulaktan duyma verilerle konuşan sensin, PS5 Pro %40 daha güçlü GPU'ya sahip evet, ama bu fark hangi oyunda kullanılıyor orası muamma. Kendisinde ekstradan gelen pssr özelliği özellikle 4K için yapılmış bir şey. Çünkü asıl görüntüyü 2K'den alıp 4kya aktarıyor. 1080p için gereksiz olmasının sebebi bu. 1080P'de sadece destekleyen oyunları 120Hz oynatabiliyor aynı PS5 gibi. O yüzden 2K ve 1080P'de almaya hiç gerek yok. Kardeşimiz kararını çoktan vermiş umarım memnun olur. Ayrıca esnafsında sanırım ithalatçıları bu kadar savunduğuna göre, merak etme ben hepsinin yorumunu her platformda okudum iyi yorumlar olduğu kadar kötü yorumda var, çizik kol gelende birçok kişi var.

. 1080p için hiçbir manası yok çok az fark hissedersin ve 2 katı para verirsin. Kulaktan duyma verilerle konuşan sensin, PS5 Pro %40 daha güçlü GPU'ya sahip evet, ama bu fark hangi oyunda kullanılıyor orası muamma. Kendisinde ekstradan gelen pssr özelliği özellikle 4K için yapılmış bir şey. Çünkü asıl görüntüyü 2K'den alıp 4kya aktarıyor. 1080p için gereksiz olmasının sebebi bu.
Anladığım kadarıyla senin Türkçe okuma anlamanda da sıkıntı var. Hala çözünürlük iddiası yapıyorsun. AC Shadows daha yeni çıktı aç bak bakalım farkı da gör. PSSR'ın da olayı görüntü yükseltmesi normal PS5'te de var FSR ile. Tekrar diyorum iki konsolda iki farklı görüntü modunda aynı yerden aynı yere çözünürlüğü yükseltiyor. Hala 1080P için alınmaz diyorsan Türkçe okuma anlama kursuna yazıl, yanlış bilgi verme insanlara. Pro'nun olayı dokuları ve grafik kalitesini iyileştirmek sadece.
Ayrıca esnafsında sanırım ithalatçıları bu kadar savunduğuna göre, merak etme ben hepsinin yorumunu her platformda okudum iyi yorumlar olduğu kadar kötü yorumda var, çizik kol gelende birçok kişi var.
Esnaf değilim, sadece alışveriş yaptığım için ve çevremden de bu forumlardan da yüzlerce insan alıp sorun olmadığı için yazdım. Çizik kol, uyumsuz fiş çıkması, kullanılmış ürün çıkması, bunlar köklü ve tanınmış esnaflarda çok nadir veya olmuyor. O yüzden ithalatçı garantili alınır.

Anladığım kadarıyla senin Türkçe okuma anlamanda da sıkıntı var. Hala çözünürlük iddiası yapıyorsun. AC Shadows daha yeni çıktı aç bak bakalım farkı da gör. PSSR'ın da olayı görüntü yükseltmesi normal PS5'te de var FSR ile. Tekrar diyorum iki konsolda iki farklı görüntü modunda aynı yerden aynı yere çözünürlüğü yükseltiyor. Hala 1080P için alınmaz diyorsan Türkçe okuma anlama kursuna yazıl, yanlış bilgi verme insanlara. Pro'nun olayı dokuları ve grafik kalitesini iyileştirmek sadece.

Esnaf değilim, sadece alışveriş yaptığım için ve çevremden de bu forumlardan da yüzlerce insan alıp sorun olmadığı için yazdım. Çizik kol, uyumsuz fiş çıkması, kullanılmış ürün çıkması, bunlar köklü ve tanınmış esnaflarda çok nadir veya olmuyor. O yüzden ithalatçı garantili alınır.
Senin de Türkçende sıkıntı var galiba, evet Pro’da daha iyi grafik ve performans alırsın. Ama 1080p de o kadar da değmez ödediğin fiyata.

Ayrıca bu bahsettiğiniz köklü ve tanınmış esnaflar hangileri merak ettim doğrusu.

Senin de Türkçende sıkıntı var galiba, evet Pro'da daha iyi grafik ve performans alırsın. Ama 1080p de o kadar da değmez ödediğin fiyata.

Kardeşim hala 1080p diyorsun. Ya şunu anlatamadım sana: PS5'in Medium'da açtığını Pro High'da açıyor buraya kadar hemfikiriz de mi? Peki high veya medium grafikleri görmek için baktığın ekran 1080p olmuş, 2K olmuş 4K olmuş gözün anlamıyor mu? 1080p olunca doku ve grafik farkını göremiyor musun Pro'da? PS5 Pro'ya özel ışın izleme varsa onu göremiyor musun? Eğer buna cevabın hayırsa sen ne konsol kullanmışsın ne de konsoldan anlıyorsun demektir. Boşuna vakit çalıyorsun.
Ayrıca bu bahsettiğiniz köklü ve tanınmış esnaflar hangileri merak ettim doğrusu.
Esnafların isimlerini yazmak doğru olmaz, bu konu '' şu satıcıdan şu konsol alınır mı'' tarzında açılmış konu değil. Sarı siteyi açıp kolayca bulabilirsin.

Kardeşim hala 1080p diyorsun. Ya şunu anlatamadım sana: PS5'in Medium'da açtığını Pro High'da açıyor buraya kadar hemfikiriz de mi? Peki high veya medium grafikleri görmek için baktığın ekran 1080p olmuş, 2K olmuş 4K olmuş gözün anlamıyor mu? 1080p olunca doku ve grafik farkını göremiyor musun Pro'da? PS5 Pro'ya özel ışın izleme varsa onu göremiyor musun? Eğer buna cevabın hayırsa sen ne konsol kullanmışsın ne de konsoldan anlıyorsun demektir. Boşuna vakit çalıyorsun.

Esnafların isimlerini yazmak doğru olmaz, bu konu " şu satıcıdan şu konsol alınır mı?" tarzında açılmış konu değil. Sarı siteyi açıp kolayca bulabilirsin.

Zeki kardeşim, dahi kardeşim, akıllı kardeşim. Evet PS5 Pro daha yüksek grafiklerde açıyor diyorum sana. Ama iki katı fiyatta istiyor o fiyata değmez diyorum anlatamadık gitti. Herkesi kendin gibi makine mühendisinin oğlu sanıyorsun herhalde bu paralar insanlar için büyük para. Bir ara elektroniğe harcamak yerine Udemy'den falan kurs almanı öneririm.

Çok zekiyim diye övünüyorsun ya hani, zeki olan kimse mediumdan high ayarlara geçmek için iki katı fiyat vermez.

Zeki kardeşim, dahi kardeşim, akıllı kardeşim. Evet PS5 Pro daha yüksek grafiklerde açıyor diyorum sana. Ama iki katı fiyatta istiyor o fiyata değmez diyorum anlatamadık gitti. Herkesi kendin gibi makine mühendisinin oğlu sanıyorsun herhalde bu paralar insanlar için büyük para. Bir ara elektroniğe harcamak yerine Udemy'den falan kurs almanı öneririm.
Yani 1080P'de değeceğine şimdi ikna oldun mesele paraya geldi öyle mi? PSSR dedin, esnaf dedin tutmadı. Mala anlatır gibi anlatınca anladın sanırım ki bu sefer de farklı yerden kıvırmaya başladın. Türkçe öğretmenine selamlar.

Çok zekiyim diye övünüyorsun ya hani, zeki olan kimse mediumdan high ayarlara geçmek için iki katı fiyat vermez.

Ben hiç kendi zekamla ilgili yorum yapmadım bunlar tamamen iftira şimdi :) Millet Pro'yu GTA 6 için alıyor kardeşim. 1080P'de GTA 6 değmez de de gece gece gülmekten kopayım 😄
Türkiye'den Pro alınır gibi de ifade kullanmadık, yurt dışından alınacağını belirtiyoruz. Edebiyat yapma, Türkçe öğren.

Yani 1080P'de değeceğine şimdi ikna oldun mesele paraya geldi öyle mi? Pssr dedin, esnaf dedin tutmadı. Mala anlatır gibi anlatınca anladın sanırım ki bu sefer de farklı yerden kıvırmaya başladın. Türkçe öğretmenine selamlar.

Ben hiç kendi zekamla ilgili yorum yapmadım bunlar tamamen iftira şimdi :) millet Pro'yu GTA 6 için alıyor kardeşim. 1080P'de GTA 6 değmez de de gece gece gülmekten kopayım 😄
Türkiye'den Pro alınır gibi de ifade kullanmadık, yurt dışından alınacağını belirtiyoruz. Edebiyat yapma, Türkçe öğren.

1080P'de almak hala boş iş, sadece daha iyi grafik verir evet ama gözle görülür cinsten çok olmaz. Pssr 4K dışında kullanılmıyor zaten, esnafta hala ikna edemedin. Vallahi bende mala anlatır gibi anlattımda sen hala anlayamadın :) kıvıran kişi sen gözüküyorsun burada. Ama hakkını verelim 10 numara internet trolüsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı