PS5 vs Series X

PS Plus'ta çoğu klasikler,ps4/ps3 oyunları vs var ve Sony özel oyunlarını da getiriyor, Game Pass'de düzgün oyunlar çok fazla yok.

Game Pass ile beraber bazı EA oyunlarına da erişim sağlanabiliyor, ayrıca Xbox'ın açıklamalarına göre Activision satın alımı bittiği an Call of Duty oyunları da Game Pass'e eklenecek. Aynı zaman da Bethesda oyunları da Game Pass içerisinde bulunuyor. Yani Game Pass de düzgün oyunlar var ve yeni kaliteli oyunlar da eklenecek, tabii biraz da kişinin zevkine bağlı.
 
PS Plus'ta çoğu klasikler,ps4/ps3 oyunları vs var ve Sony özel oyunlarını da getiriyor, Game Pass'de düzgün oyunlar çok fazla yok.
Şöyle düşünmek daha doğru. PS Plus'ta Sony'nin Exc oyunları var ve tek başlarına kurtarmaya yetiyor sistemi fakat Microsoft'un daha fazla para olmasının avantajı ile yeni çıkan oyunları ilk günden getirebilmekle Activision gibi büyük firmaların oyunlarını da Game Pass'e getirebilirler. Activision'ı zaten satın da almışlardı.
 
Bilgisayarım var ancak çok iyi değil Xbox Series X ile karşılaştırdığımda düşük kalıyor.
Burada karar sizin. Oyunlara fazla para veremem demek= Game Pass veya PS Plus kullanacağım demek. İki sisteme de bakın hangisinin içindeki oyunlar sizin ilginizi çekiyorsa ona yönelin.
 
Game Pass ve PS Plus kütüphanelerine bakıp hangisinde oynamak istediğin oyun daha çok ise onu tercih edebilirsin.
 
Exc oyunlar için PS 5'i öneririm, oyunlara çok para veremem diyorsanız da Xbox iyi bir tercih olur. "PS Plus var işte ucuz fiyata" demeyin, PS Plus Game Pass kadar gelişmedi henüz.
Game pass den daha iyi.
 

Geri
Yukarı