Oynayacağın oyunlara bağlı. Ben ikisini de çok sevsem de çoğu kişi gibi Game Pass var o zaman Xbox al mantığı yapmayacağım.
Xbox'ın popüler yapımlarına bir de PlayStation'ın popüler yapımlarına bak. Hangileri daha çok hoşuna gidiyorsa onu alabilirsin.
3. parti oyunlarda zaten performans farkı yok gibi bir şey olacağından yine çalışacaktır.
Ancak şöyle bir handikap var, bence eğer oyunları kaldıran bir bilgisayarınız varsa PlayStation alın.
Çünkü Xbox'ın oyunları kesinlikle bilgisayara gelirken, PlayStation oyunları bir ihtimal bilgisayara gelir. Son zamanlarda gerçi bu durum biraz değişiyor PS tarafı da oyunlarının çoğuna PC'ye çıkardı ancak yine de Xbox gibi konsola çıktığı gün PC'ye gelmez yüksek ihtimal.
Kol teknolojileri olaraksa DualSense kolu 9. nesil Xbox kolundan daha yenilikçi duruyor.
Yine de bence ana etken hangi oyunları oynayacağınızdır: PS oyunları mı size daha çekici geliyor, Xbox oyunları mı?
Zaten PC sahibiysen Xbox almanın mantığı yok. Game Pass zaten PC'de de var. Ama PS alırsan PC'ye en az 1 yıl çıkmayacak özel oyunları var, oyun fiyatları çok dersen PS Plus al bence kütüphanesi gayet iyi.
Bence Xbox Game Pass ile birçok oyunu aylık çok düşük bir miktara oynayabiliyorsunuz hatta Discord Nitro alarakda ekstra 1 aylık Game Pass alabiliyorsunuz PS5 oyunları dünya para ben olsam DualSense vs Xbox Game Pass arasında düşünürdüm önerim Xbox.
Tavsiyelerinizi çok dikkatli okudum. Sanırım PS5 alacağım, gerek AAA oyunlara bakınca dikkatimi daha çok çekti ve bunlara aboneliklede sahip olunuyormuş.
Son olarak konsolun yanında aksesuarlarda varmış, sizin bu aksesuarlarda kesin almalısın dediğiniz bir şey var mıdır?
(Cevaplayan herkese çok teşekkür ederim)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.