PS5 vs yeni bilgisayar

yusuftttt

Decapat
Daha fazla  
Şu anda HP Victus 16 RTX 3050 Ti Ryzen 5 5600H 16 GB RAM laptopa sahibim. 25-30k bütçem var. PS5 almayı düşünüyorum ama elimdekini satıp masaüstü sistem toplamakta mantıklı geldi. Sizce ne yapmalıyım? (monitör - klavye yok) böyle bir şey yaparsam ne alabilirim? Elimdekini ne kadara satabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda HP Victus 16 RTX 3050 Ti Ryzen 5 5600H 16 GB RAM laptopa sahibim. 25-30k bütçem var. PS5 almayı düşünüyorum ama elimdekini satıp masaüstü sistem toplamakta mantıklı geldi. Sizce ne yapmalıyım? (monitör - klavye yok) böyle bir şey yaparsam ne alabilirim? Elimdekini ne kadara satabilirim?
Ne kadara satarsın bilmem aynısının intel işlemcisi var bende de. Masaüstü her türlü daha mantıklı dostum.

Ekstra bir rahatlık sunabilmesi dışında şu an PS5 almanın hiçbir avantajı yok bence. İçinde özel oyun dâhi kalmadı sayılır. Oyun fiyatları zaten ortada. Üyelikteki oyunlar çoğunlukla yeterli gelir derseniz yine düşünülebilir belki.

Ekstra bir rahatlık sunabilmesi dışında şu an PS5 almanın hiçbir avantajı yok bence. İçinde özel oyun dâhi kalmadı sayılır. Oyun fiyatları zaten ortada. Üyelikteki oyunlar çoğunlukla yeterli gelir derseniz yine düşünülebilir belki.
Peki ne alabilirim pc olarak?

Laptopu satıp yeni nesil güzel bir sistem dizmek daha mantıklı olur.
İşte ne alabilirim? 2 yıldır fiyatlara bakmıyorum gram bilgim yok.

20k'ya gitti diyelim, nasıl bir şey alabilirim?
Biraz beklemeli bence 50 serisinin yayılması gerek daha yeni olduğu için bulunmuyor fiyatlar da şişik dolayısıyla. Yaza doğru iyi sistemler bulunabilir. Bütçe laptop + 25-30k değil mi ? Eğer öyleyse tatmin edecek sistem dizilir şu an o fiyatta 4070li sistemler bulunabiliyor

Peki ne alabilirim PC olarak?

İşte ne alabilirim? 2 yıldır fiyatlara bakmıyorum gram bilgim yok.

Şu an hazır sistem olarak ne var ne yok bende pek hakim değilim ama RX 7800 XT veya 4070s sistemlere bütçeniz yetecektir. Yanına da güzel bir monitör alabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Kabaca 50bin TL bütçeniz varsa diye hesapladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı