PS5'e 5900 TL verilir mi?

O kadar pahalı olmaz. Donanıma bakarsak bir konsol için güzel özellikler sunuyor. Beni en cezbeden özelliğiyse yükleme süreleri. İnternet'te gördüğüm kadarıyla Gta 5'i falan 5 saniyede yükleyen bir donanıma sahip. Bu mükemmel bir şey. Açık dünya oyunlar için özellikle harika bir nimet. Elder Scrolls oynayanlar bilir, bir eve girersin 1+1 ev için bile yükleme ekranı beklersin. Velhasıl 5900 lira olmasa da 4500 civarı olursa alınır. Ben bekleyip 3500-4000 civarına düşünce alacağım ama dolar kuru da pek 5-6 arası kalacağa benzemiyor ülkemizde. Yıl sonuna kadar 7-8'leri bulabilir. Şimdiden hesabı kitabı PS5'e göre ayarlamak lazım.

PS5 bizlere uzun vadeli kullanım şansı sunuyor. Kendine özel oyunları ve konforundan dolayı alınabilir. Çünkü bilgisayar piyasası sürekli gelişiyor ve yeni ürünleri çıkıyor. Bu ürünlerin fiyatlarının da pek düşük olduğu söylenemez. Alınabilir fakat bilgisayarın sunduğu çeşitliliği sunmuyor ne yazık ki.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi internette PS5 fiyatı 9999 İsveç Kronu olarak ön siparişe açılmış. 5900 TL gibi bir fiyata denk geliyormuş. Bir konsol bu fiyatı hak eder mi? Şimdiden para biriktirilmeli mi? Fikirlerinizi bekliyorum.

Bence değmez ona verilen paraya yazık olur onun yerine masaüstü pc toplamak daha iyi olur.

PS5 o fiyattan satılmayacak. Oradaki fiyata aldanma.

9999 İsveç Kronu neredeyse 925 Euro yapıyor. O fiyata çıkacağına inanıyor musun? Daha Sony tarafından herhangi bir bilgi verilmeden sitelerin yaptığı saçmalıklara pek aldırış etmemek lazım. Başka hiçbir sitede ön siparişten satıldığını görmedim daha.

5900 TL'ye konsol almak mantıksız. Bir de oyun fiyatlarınn pahalı olduğunu düşünürsek en az 7000 TL harcamış oluruz. Bu fiyata PC almak kesinlikle daha mantıklı olur. Tabii ki çıkmasını bekleyelim. 500 Dolar olacağını duymuştum bir yerde.Bu fiyat da zaten PS4 Pronun fiyatı. Yani aman aman bir fiyat farkı olmayacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı