PS5'e Game Boost özelliği geliyor

Hocam hele şu Halo Infinite bir çıksa o bile yeter. Zamanında Halo 3'ün satışları tüm Uncharted serisinin GoW 3'ün satışlarından bile fazlaydı. Dünya çapında çok önemli bir marka Halo. Fable diye de bir oyun geliyor. Yine Forza 5 de geliyor. Phil spencer neler yapacak bakalım. Bu exclusive işini bırakarak nereye kadar gidecek.

PS5 şu an bu sebeplerden daha başarılı gidiyor. Adamlar daha PS fiyatını açıklarken yaptıkları etkinlikte God of War, Spider Man, Gran Turismo 7 gibi exclusiveler geleceğini söylediler. Tabii hepsi ertelendi :) Xbox yazın Forza 5'i bir duyursun bakalım Gran Turismo 7 de bir an önce çıksın. Turismo 7 grafiklerini acayip merak ediyorum.
 
PS5 şu an bu sebeplerden daha başarılı gidiyor. Adamlar daha PS fiyatını açıklarken yaptıkları etkinlikte God of War, spider man, gran turismo 7 gibi exclusiveler geleceğini söylediler. Tabii hepsi ertelendi :) Xbox yazın Forza 5'i bir duyursun bakalım gran turismo 7 de bir an önce çıksın. Turismo 7 grafiklerini acayip merak ediyorum.

Xbox Game Studios dan daha fazla oyun duyurusu bekliyorum. Arkalarında koskoca Microsoft var. Bu adamlara para dert değil.
 

Geri
Yukarı