PS5'e PS4 oyunu almak

Uncharted çok güzel bir oyun serisi ama Last of Us kadar satmadığı için artık yapmazlar.

Eski oyunların kronik sorunu o hocam. Ben de 3.oyunun sonuna yaklaştım. 3.oyunda bariz şekilde Last of Us (2013) gibi hissettiriyor kontroller.
3. oyun en iyi oyun diyorlar bende heyecanla oynuyorum her gün 2 saat en az. Ama 1. oyunu bitirdim 2. oyunun 3. saatindeyim spoiler vermiyorum kesinlikle ama her şey aynı ya. Yani atlama zıplamalar 1 ile 2nin aynı gibi zaten Uncharted serisinin patlayan oyunu 3 ve 4 diye biliyorum.

TLOU part 1 gibi veya Mafia D. E gibi bir remake gelse bu oyunlara gündeme oturur rahatlıkla ama 3 kere çıkardıkları TLOU 1'e yapıyor bunlara yapmıyorlar. Bir yandanda iyi oluyor yeni oyun çıkması lazım artık.
TLOU çok pahalandı şuan 1. oyunu 2den pahalı. Umarım bu yıl sonu indirimi olursa ve 2. oyunu indirime girerse (inşallah) alacağım 1000'se 1000 vercem Ps5 versiyonuna, bu aşk yarım kalmamalı.
Uncharted çok güzel bir oyun serisi ama Last of Us kadar satmadığı için artık yapmazlar.
Her türlü satar ya. Ama TLOU serisinin 3. oyunu gelse iyi olur tabi, en az 3000 olur o.

3. oyun en iyi oyun diyorlar bende heyecanla oynuyorum her gün 2 saat en az. Ama 1. oyunu bitirdim 2. oyunun 3. saatindeyim spoiler vermiyorum kesinlikle ama her şey aynı ya. Yani atlama zıplamalar 1 ile 2'nin aynı gibi zaten Uncharted serisinin patlayan oyunu 3 ve 4 diye biliyorum.

TLOU çok pahalandı şu an 1. oyunu 2'den pahalı. Umarım bu yıl sonu indirimi olursa ve 2. oyunu indirime girerse (inşallah) alacağım 1000'SE 1000 vereceğim PS5 versiyonuna, bu aşk yarım kalmamalı.

Her türlü satar ya. Ama TLOU serisinin 3. oyunu gelse iyi olur tabii, en az 3000 olur o.

TLOU 1 Plus'ta var zaten hocam. Uncharted 3 çoğu kişi için en iyisi ama zamanında bana PS4 aldıran oyun olan Uncharted 4 benim için efsanedir. Tlou 2 sağlam bir indirime girse bende kapacagim, 5 versiyonu çıktı diye 4'te oynamadim şimdi de indirim bekliyorum.

TLOU 1 Plus'ta var zaten hocam. Uncharted 3 çoğu kişi için en iyisi ama zamanında bana PS4 aldıran oyun olan Uncharted 4 benim için efsanedir. Tlou 2 sağlam bir indirime girse bende kapacagim, 5 versiyonu çıktı diye 4'te oynamadim şimdi de indirim bekliyorum hayat işte.
Bende öyle. Ps4 versiyonunu oynamak istemiyorum gamepad'in teknolojisinden yararlanmak için ama o versiyona zam geldi. 6 ay önce 1000 liraya düşmüştü 5 versiyonu ama çok diye almamıştım şimdi de almazsak zam gelecek gibi.

Bende öyle. PS4 versiyonunu oynamak istemiyorum Gamepad'in teknolojisinden yararlanmak için ama o versiyona zam geldi. 6 ay önce 1000 liraya düşmüştü 5 versiyonu ama çok diye almamıştım şimdi de almazsak zam gelecek gibi.

PS4 sürümünü 90-100TL'ye PS5 versiyonuna yükseltebiliyorsun. Boşuna o kadar para verme ps5 versiyonuna.

PS4 sürümünü 90-100TL'ye PS5 versiyonuna yükseltebiliyorsun. Boşuna o kadar para verme ps5 versiyonuna.
O oyunlari göreceğim bir şey var mi? Yani onu duydum ps4 cdsi yukseltilebiliyormus ama o oyunları bilmek ona göre almak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı