PS5'i beklemek için çok mu erken?

Princess Azula

Hectopat
Yer
From Mathilda
Daha fazla  
Dostlar öncelikle hepinize iyi günler. Birçoğunuzun bildiği gibi 2020 sonlarında PS5 çıkacak. Konsolu incelediğimde çok etkilendim ve ilk konsolum olması için para biriktirmeyi düşündüm fakat hadi çıktı diyelim 1 sene cuh olayı falan olacak ki ben de 2021'de alsam 12.sınıfa gitmeye az bir süre kalmış olacak ve zaman ayıramayacağım. Sizce 2. el PS4 PRO mu almalıyım yoksa PS5 mi beklemeli miyim ?

Her oyuna yeten bir bilgisayara sahipsen PS5 beklenir. Yok değilsen ve exclusive oyunlar için sabırsızlanıyorsan temiz PS4 PRO alınır bence.
Maalesef ki iyi bir bilgisayarım yok ve konsola yönelmek istiyorum artık bilgisayar sorunlarından bıktım .

Dostlar öncelikle hepinize iyi günler. Birçoğunuzun bildiği gibi 2020 sonlarında PS5 çıkacak. Konsolu incelediğimde çok etkilendim ve ilk konsolum olması için para biriktirmeyi düşündüm fakat hadi çıktı diyelim 1 sene cuh olayı falan olacak ki ben de 2021'de alsam 12.sınıfa gitmeye az bir süre kalmış olacak ve zaman ayıramayacağım. Sizce 2. el PS4 PRO mu almalıyım yoksa PS5 mi beklemeli miyim ?
Bence pro ya gerek yok bende ps4 pro var arkadaşımda ps4 pek bir fark yok. Bizim TV 4K değil o yüzden de olabilir ama bence ps4 slim eğer god of war, red dead redemption 2, spiderman gibi exclusive oynayacaksan yoksa ps5 i beklemeni tavsiye ederim

Xbox alınmamalı bence bilgisayarı varsa.
Bilgisayarı varsa değil en az giriş seviyesi oyuncu bilgisayarı varsa demeliydin. Elinde kötü bir bilgisayarı olan için Game Pass bir şey ifade etmiyor. Ben bu mesajı yazana kadar arkadaş zaten cevabını vermiş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı