PS5'mi Xbox Series X mi?

Özellikle FIFA oynuyorum. Yayıncılar falan konsoldan oynadığı için merak ediyordum. Gelen yorumlardan anladığım pek bir şey değişmeyecektir. Teşekkür ederim.

Bilgisi olanlar beni aydınlatabilir mi? PS5 konsolunda Xbox Elite series 2 kolu kullanılmıyor değil mi? Rakip iki firma, sanırım birbirine uyumlu iş yapmıyordur diye düşünüyorum.
Ben de Fifa Ultimate Team modunu çok oynarım. PS4, PS5 hepsinde oynadım. Bu yıl ise PC’de oynadım. Konsolda menüler vs çok sorunluydu. 30 fps’e düşüyordu. PC tarafında böyle sorunlar yaşamadım. Zaten cross platform var. PC’de tek handikap çok çok nadir de olsa hile denk gelebiliyor Fifa’da.

Ben de Fifa Ultimate Team modunu çok oynarım. PS4, PS5 hepsinde oynadım. Bu yıl ise PC’de oynadım. Konsolda menüler vs çok sorunluydu. 30 fps’e düşüyordu. PC tarafında böyle sorunlar yaşamadım. Zaten cross platform var. PC’de tek handikap çok çok nadir de olsa hile denk gelebiliyor Fifa’da.
Evet. Hile ve oyuncu fiyatları çok daha yüksek oluyor. Her sene bir daha almayacağım diyorum ama alıyoruz. Yine yeni oyunu bekliyoruz bakalım.

Ben de günlük işlerimi gördüğüm bir laptop var ps5 var. Gelecek yıl macbook almayı düşünüyorum. Ama sizin yerinizde olsam almazdım ps5. İlla alacaksam ps, xbox daha kötü bana göre. Ps5 de oyunlar daha optimize ve düzgün çalışıyor kontrolcüsü daha güzel ama sizin durumunuz için çok da gerek yok sanki almaya.

İş için toplamıştım. İşlemci, ekran kartı ve monitör olarak bunlara sahibim.

AMD Ryzen Threadripper 3960X işlemci.

MSI Gaming X Trio GeForce RTX 2080 Ti 11GB 352bit GDDR6 PCI-e 3.0 ekran kartı.

MSI MPG artymıs 343CQR 34" 165Hz 1ms monitör.

İş için topladığınız PC ucuz fiyatlı oyuncu bilgisayarlarını ikiye katlar helal olsun hocam.

İş için topladığınız PC ucuz fiyatlı oyuncu bilgisayarlarını ikiye katlar helal olsun hocam.

Teşekkür ederim. 3 sene önce diye biliyordum ama şu an baktım 4 seneyi geçmiş. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Çok şükür. Daha da gideceğini düşünüyorum.

Kolay satılabilir bir sistemde olmadığı için artık gittiği yere kadar gidecek. İşlemcinin özel trx40 anakartı var. Satmaya kalksak her şeyiyle satılması gerekiyor. :D

Ben de günlük işlerimi gördüğüm bir laptop var PS5 var. Gelecek yıl MacBook almayı düşünüyorum. Ama sizin yerinizde olsam almazdım PS5. illa alacaksam PS, Xbox daha kötü bana göre. PS5 de oyunlar daha optimize ve düzgün çalışıyor kontrolcüsü daha güzel ama sizin durumunuz için çok da gerek yok sanki almaya.

Konu sahibinden özür diliyorum bende günlük işlerimi halledebildiğim bilgisayara sahibim Xbox Series X ve PS5 arasında kaldım. Sizce hangisi oyunlar pahalı diyorlar bir PS5 kullanıcısı olarak size sorayım.

Şimdi sistemin zaten çok güçlü ve Microsoft Xbox'ta olan bütün oyunları da zaten Windows'ta erişime izin veriyor ben PS 3'ten 5E kadar hepsini ve Xbox 360 One X ve Series X konsollarınıda kullandım ve şunu bence bir Xbox gamepadi alsan zaten Xbox kullanmış gibi bir hissiyat verir bir de PS5 alırsan daha iyi hani iki konsol hesabına gelir diyebilirim ben bu yıl önce tekrardan Series X aldım sonra onu satıp PS5 aldım bir de gamepad aldım Xbox gamepadi ve konsoldan çok da bir fark olduğu söylenemez eğer PS5 alırsan dijital almanı öneririm çünkü dijital hem görüntü olarak çok iyi görünmüyor hiç olmazsa ben çok beğenmiyorum hem de biraz daha fazla yer kaplıyor.

Konu sahibinden özür diliyorum bende günlük işlerimi halledebildiğim bilgisayara sahibim Xbox Series X ve PS5 arasında kaldım. Sizce hangisi oyunlar pahalı diyorlar bir PS5 kullanıcısı olarak size sorayım.

PS5'in tek dez avantajı tüm oyunlar PS+ sisteminde yok ama en iyi oyunları da var diyebilirim bir de söylemeyi unuttum Game Pass PC sürümünü alsan EA oyunlarınıda veriyordu ücretsiz olarak yani o yüzden PS5 biraz daha mantıklı geliyor ısınma konusundada bir sorunu yok şu an urfada yaşıyorum hava en düşük 38 derece genel olarak ona rağmen konsolla günde 6 saatten fazla oynuyorum ve sıcaklık sorunu yaşamıyorum zaten bilgisayar o sürede tamamen soğuduğu için yine PC başına geçiyorum.

Ben de günlük işlerimi gördüğüm bir laptop var PS5 var. Gelecek yıl MacBook almayı düşünüyorum. Ama sizin yerinizde olsam almazdım PS5. illa alacaksam PS, Xbox daha kötü bana göre. PS5 de oyunlar daha optimize ve düzgün çalışıyor kontrolcüsü daha güzel ama sizin durumunuz için çok da gerek yok sanki almaya.

Bu konuda size katılıyorum gerçektende gamepad olarak PS daha iyi her şeyi geçtim R2 ve L2'deki tetikleme olsun jiroskop özelliği olsun motor oyunlarında çok gerçekçi bir hissiyat veriyor bazen GTA giriyorum araba az bir şey hızlı olsun fren için l2ye bastığımda tetik direk en sona gitmiyor kendini sabitliyor yavaş yavaş gevşiyor ve bu ayarı sevmezseniz konsol üzerinden devre dışı bırakabiliyordunuz örnek veriyorum bir tabancayla ateş ediyorsunuz onun gücüne göre R2 bazen tamamen en üste çıkıyor titreşim olayı vs mükemmel tek sorun hassas davranılması gerekiyor çok fazla mekanizma ve tetikleme sistemi var.

Son düzenleme:
Merhaba,

Üç sene önce iş için kurduğum sistemim var. Her şekilde oyunları oynuyorum. Sorun çıkarmıyor. Gelecek oyunları da rahatlıkla oynayabilecek olduğumu düşünüyorum. Fakat konsolum hiç olmadı. Merak etmiyor değilim.

Genellikle FIFA ve Call of Duty oynuyorum. İşten çok vaktim olmuyor ama vakit olunca da oyun oynayarak değerlendirmeyi seviyorum. Xbox koluna alışığım. PS 5 diyenler olursa ayrıca sormak isterim ki Xbox kolu bağlantı yapılıyor mu? Xbox Elite series kolum var. Bluetooth bağlantısı mevcut.

Özellikle FIFA oyununda daha iyi bir deneyim hangisi ile yaşayabilirim? Yoksa sistemde kalmalı ve harcama yapmamalı mıyım?

Teşekkür ederim.

PS5 exclusive oyunlarına ilgi yoksa masraf yapmayın derim. Pek bir esprisi yok.

Oyunları PS Plus üyeliği ile alabiliyorsun. Game Pass'den daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı